Ruptura grad 3 la nivelul cornului posterior al meniscului medial.bursita suprapatelara
Bună.sunt o persoana de sex masculin, 47 de ani, înălțime 1, 82, greutate 90 kg.acum 14 zile fara un traumatism sau cel puțin nu l- am sesizat, a apărut o durere brusca la genunchiul drept după care în zilele următoare s-a umflat destul de tare, dupa un consult la ortoped, a fost scos 100 ml lichid, la 14 zile după asta genunchiul s-a umflat din nou, am revenit la ortoped care a recomandat RMN după eliminarea lichidului.in urma acestui RMN, am primit următorul diagnostic:articulație genunchi drept, ruptura grad 3 la nivelul cornului superior al meniscului medial.bursita suprapatelara.colectie lichidiana în cantitate moderata la nivelul burse suprapatelare unde(are o grosime AP 10MM)și difuz intraarticular.la nivelul cornului superior al meniscului medial exista o ruptură cu traiect oblic ce implica suprafață articulara interioara a acestuia.menisc lateral de aspect normal.restul este ok.intrebarea este dacă necesită operatie sau se poate vindeca fara.multumesc.astept recomandari.MULTUMESC ANTICIPAT.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58dureri articulare
- 12genunchi umflati si durerosi
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 2menisc rupt
- 6Cam de 2 luni am dureri deasupra genunchilor
- 5Artrita infectioasa!?
- 1Lovitura la genunchi
- 0Durere de genunchi
- 1durere de genunchi
- 36durere genunchi
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 12Ruptura de menisc (Leziune grad III corn posterior si menisc medial)
- 3Durere ambii genunchi
- 12Dureri, dureri, dureri... genunchi
- 1durere usoara de genunchi
- 0Dureri Genunchi
- 0Va rog ajutatima! pata rosie umflata tare dureroasa la genunchi
- 0Rotula îmi alunecă de fiece dată când țin piciorul relaxat
- 0Lichid intra si periarticular genunchi, trebuie rezolvat repede
- 1Condromalacie genunchi
Mai multe informații despre: Durere de genunchi ruptura de menisc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: