Dureri groaznice
Buna seara,
Acum 2 sapt am fost operat la picior.. o operatie la un nerv, nervul peronier drept...am facut injectii cu dexametazona (vreo 2 sapt, cate 1 la 12 ore) si acum 2 zile le-am terminat. Azi dimineatza m-au durut genunchii ingrozitor, nu puteam sa merg, nu puteam sa stau in picioare, nu puteam sa stau in nici un fel de durere.. am fost la urgente, mi s-a facut un calmant (mavrom si diazepan) si mi-a trecut..pana in acest moment cand ma dor iara..ma dor picioarele de la genunchi in jos si in special genunchii.. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o parere, o solutie pt ca la urgente, doctorul nu a stiut sa imi zica din ce cauza ma dor genunchii..mi-a prescris o reteta cu tador si atat.
Multumesc !
Acum 2 sapt am fost operat la picior.. o operatie la un nerv, nervul peronier drept...am facut injectii cu dexametazona (vreo 2 sapt, cate 1 la 12 ore) si acum 2 zile le-am terminat. Azi dimineatza m-au durut genunchii ingrozitor, nu puteam sa merg, nu puteam sa stau in picioare, nu puteam sa stau in nici un fel de durere.. am fost la urgente, mi s-a facut un calmant (mavrom si diazepan) si mi-a trecut..pana in acest moment cand ma dor iara..ma dor picioarele de la genunchi in jos si in special genunchii.. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o parere, o solutie pt ca la urgente, doctorul nu a stiut sa imi zica din ce cauza ma dor genunchii..mi-a prescris o reteta cu tador si atat.
Multumesc !
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt sanatoasa, dar genunchii tot ma dor
- 5Durere genunchi de un an
- 3Dureri groaznice de genunchi
- 6M-am trezit cu dureri usoare la genunchi
- 6Tratament pt.spine tibiale ascutite
- 63Dureri picioare de la genunchi in jos + amorteala picioare
- 1durere la genunchi
- 2durere genunchi - in attn. dlui dr Marius Uscatu
- 4Durere de genunchi. Ne-a sugerat o operatie de paroscopie
- 1durere de genunchi dupa bai fierbinti
- 1Durere de glezne