Durere genunchi
Buna seara! Am 18 ani, 1.73cm si 62 kg si ma pregatesc pentru proba sportiva la Academia de Politie. Ma confrunt cu durere de genunchi inca din iarna trecuta(aveam 70 kg), cand am exagerat cu sariturile in lungime de pe loc. Pe moment nu am avut nimic, dar a doua zi am simțit durere la nivelul genunchiul stang si nu puteam sa-l flexez. Am facut o pauza de 2 luni, dupa care am reinceput cu alergare si totul a decurs normal, fara durere; insa cand am sarit in lungime de 2-3 ori, durerea a reapărut. Apoi am recurs la fizioterapie si am simtit cum durerea a inceput sa dispara. Iar in prezent, alerg fara probleme, dar cand îl fortez la genuflexiuni, sprint, încep sa simt un disconfort, pe partea laterala a genunchiului, care dispare dupa câteva zile de repaus. Ce ma sfătuiți să fac in acest caz? Vă multumesc!
1 comentarii
Am vazut mesajul dumneavoastra tarziu si am constatat ca nu aveti nici un raspuns, de aceea vreau sa va spun parerea mea. La varsta dumneavoastra si la preocuparile dumneavoastra nu poate fi vorba de un proces gonartrozic ci mai degraba o leziune de menisc sau ligamente. De aceea daca nu ati facut nimic in acest sens pana acum, va recomand sa faceti un RMN de genunchi si vom vedea ce este de facut in continuare.
Cu stima si respect !
dr Petre Muresan
Cu stima si respect !
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2un raspuns urgent...durere de genunchi
- 58dureri articulare
- 115dureri ingrozitoare genunchi
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 7durere genunchi
- 8blocarea genunchiului
- 7Durere genunchi
- 5Durere profunda genunchi si cot drept
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 4Durere de glezna si genunchi
- 1Durere sub genunchi
- 4sfaturi pt dureri de genunchi si umflaturi am ambi genunchi
- 2Va rooog raspundeti urgent!!!durere genunchi
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 3Durere ambii genunchi
- 2Fase genunchi, ajuta?
- 7Durere genunchi
- 1Colecte lichidiana la nivelul bursei suprapatelare genunchi stang- ajutor cu interpretarea
- 2Durere genunchi stâng
- 2Nu știu ce să fac? durere la genunchi
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: