ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Durere in interiorul genunchiului

14-02-2018
Adrian1997
Nu este medic/terapeut
Adrian1997
Buna ziua.
Ma numesc Adrian am 20 de ani.
De cativa azi am o problema la genunchi, cand tineam genunchii indoiti mai mult timp ( 15-20 de minute ) simteam o surere usoara dar in momentul cand intindeam piciorul durerea crestea in intensitate bruc fiins nevoit sa masez genunghii pentru a imi trece mai repede.
Nu am bagat innseama prea mult ce ar fi dar am mers la medic mi sau facut raze si cateva controale, si mi sa dat fastungel sau ceva de genul acesta am aplicat genul circa o luna dupa care nu am mai utilizat acel gel oenreu ca direrea tot nu disparea..
Dar de circa o saptamana durerile au inceput sa fie mai dese si mai puternice, lucruri normale ca urcatul scarilor, ridicatul de pe un scaun imi sunt destul de grele de realizat datorita direri.. Sunt momente cand ma doare cand merg ( nu mai zic de incercarea de a ma ridica de jos dupa ce imi leg sireturile )
Precizez ca de la varsta de 13 ani practic motociclism offroad si de la 16 motociclism stradal
Accidente grave nu am avut doar cateva cazauri si cateva lovituri la genunghi.. Nu am purtat in premanenta protesctiile antivant la genunghi. ma gandesc ca si asta poate fi o cauza.
Tin sa precizez ca durerile au inceput sa fie mai inense dupa ce am fost cu niste prieteni in drumetie in padure si a inceput o ninsoare puternica am ajuns acasa destul de ud.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: