Durere după extractie masea
Buna am fost la dentist de 2 zile si mi-a extras 2 masele după 2 zile ma tot doare. Se poate sa am infecție? Țin sa mentionez ca ambele erau una lângă cealaltă va multumesc
1 comentarii
Bună ziua,
este normal sa simțiți durere după extracția unei masele, deoarece este un proces invaziv care poate irita țesuturile înconjurătoare. Durerea poate dura de obicei câteva zile și poate fi gestionată cu analgezice prescrise de dentist sau recomandate de farmacist.
Cu toate acestea, dacă durerea este foarte intensă, crește în intensitate sau durează mai mult decât ar trebui, este posibil să aveți o infecție. Alte simptome ale unei infecții după extracția maselei pot include umflarea, roșeața sau sensibilitatea excesivă în zona afectată.
Dacă aveți suspiciuni cu privire la o infecție, este important să contactați dentistul cât mai curând posibil. Dentistul poate examina zona afectată și poate prescrie antibiotice pentru a trata infecția. De asemenea, pot fi recomandate clătiri cu soluție salină sau alte medicamente pentru a ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
este normal sa simțiți durere după extracția unei masele, deoarece este un proces invaziv care poate irita țesuturile înconjurătoare. Durerea poate dura de obicei câteva zile și poate fi gestionată cu analgezice prescrise de dentist sau recomandate de farmacist.
Cu toate acestea, dacă durerea este foarte intensă, crește în intensitate sau durează mai mult decât ar trebui, este posibil să aveți o infecție. Alte simptome ale unei infecții după extracția maselei pot include umflarea, roșeața sau sensibilitatea excesivă în zona afectată.
Dacă aveți suspiciuni cu privire la o infecție, este important să contactați dentistul cât mai curând posibil. Dentistul poate examina zona afectată și poate prescrie antibiotice pentru a trata infecția. De asemenea, pot fi recomandate clătiri cu soluție salină sau alte medicamente pentru a ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere post chiuretaj
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 1Durere post-extractionala
- 2Durere dupa extractie
- 2Extracție premolari 2 superiori
- 1Durere gingie coroana dentara
- 2extragerea a 2 masele de minte si una normala intro zi
- 5Operație molar de minte
- 4Durere dupa extractie
- 1Disconfort dupa extractia molarului 3.6
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte