Durere ciudata dupa extractie

25-02-2019
Kiki.lala
Nu este medic/terapeut
Kiki.lala
Buna ziua.Am fost vineri la o exrractie de masea dreapta jos.Totul a descurs normal.Insa dupa o zi a inceput sa ma doara toata partea unde a fost maseaua.dintii se sus jumate de frunte sub ochi..plus ca langa maseaua extrasa am inca o masea si langa ea s-a format o bucatica de carne.Acum nici macar nu stiu de la ce ma mai doare gura.Sunt motive sa ma ingrijorez?medicul meu dentist a spus ca e normal si sa am rabdare.si sa ma dau cu elugel.dar..ma doare si acum si sunt tot cu calmante.Va multumesc.
3 comentarii
0
25-02-2019, ora 20:36
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,
Dupa extractie este posibil sa apara dureri daca extractia a fost laborioasa. Se recomanda calmante si antubiotice
0
25-02-2019, ora 21:00
Kiki.lala
Nu este medic/terapeut
Kiki.lala
Va multumesc frumos...si in legatura cu bucata aia de carne mica de langa masea?ce poate fi?
0
26-02-2019, ora 08:20
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Poate e un cheag de sange care iese din alveola.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •