Dureri post extracție molar de minte
Buna ziua.
Acum 4 zile mi-au fost extrași cei 2 molari de minte din partea stânga urmând ca peste 2 săptămâni sa scot siturile.
Încă nu mi s-a desumflat obrazul și ma doare in continuare zona extracție, nu pot sa mestec nici pe cealaltă parte și a început sa sa ma doară gâtul când înghit.
Este normal așa ceva?
Ajutați-mă va rog!
Medicul nu mai Răspunde la telefon iar la cabinet doamna secretara spune ca este prea ocupat.
De 2 zile ma trezesc la 2/3 dimineața și nu mai pot dormi de durere, parca nici analgezicele nu mai vor sa coopereze.
Precizez ca iau și antibiotic încă din ziua extracției.
Acum 4 zile mi-au fost extrași cei 2 molari de minte din partea stânga urmând ca peste 2 săptămâni sa scot siturile.
Încă nu mi s-a desumflat obrazul și ma doare in continuare zona extracție, nu pot sa mestec nici pe cealaltă parte și a început sa sa ma doară gâtul când înghit.
Este normal așa ceva?
Ajutați-mă va rog!
Medicul nu mai Răspunde la telefon iar la cabinet doamna secretara spune ca este prea ocupat.
De 2 zile ma trezesc la 2/3 dimineața și nu mai pot dormi de durere, parca nici analgezicele nu mai vor sa coopereze.
Precizez ca iau și antibiotic încă din ziua extracției.
1 comentarii
Bună ziua,
durerea și umflarea după extracția dinților de minte pot fi normale și pot dura câteva zile sau chiar o săptămână, însă durerea severă și umflarea persistentă ar putea indica o posibilă infecție sau o complicație postoperatorie.
Este important să contactați medicul dumneavoastră dentist pentru a-i comunica aceste simptome și pentru a obține sfaturi cu privire la gestionarea lor. În cazul în care medicul nu răspunde la telefon, încercați să îl contactați prin intermediul unui e-mail sau prin intermediul altui număr de telefon disponibil la cabinetul său. Sau să mergeți să că vadă alt medic dentist.
Dacă durerea este foarte severă și nu poate fi ameliorată cu analgezice, ar trebui să mergeți la camera de gardă a unui spital pentru a primi asistență medicală de urgență.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
durerea și umflarea după extracția dinților de minte pot fi normale și pot dura câteva zile sau chiar o săptămână, însă durerea severă și umflarea persistentă ar putea indica o posibilă infecție sau o complicație postoperatorie.
Este important să contactați medicul dumneavoastră dentist pentru a-i comunica aceste simptome și pentru a obține sfaturi cu privire la gestionarea lor. În cazul în care medicul nu răspunde la telefon, încercați să îl contactați prin intermediul unui e-mail sau prin intermediul altui număr de telefon disponibil la cabinetul său. Sau să mergeți să că vadă alt medic dentist.
Dacă durerea este foarte severă și nu poate fi ameliorată cu analgezice, ar trebui să mergeți la camera de gardă a unui spital pentru a primi asistență medicală de urgență.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 2Mi-am scos o masea.
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 1Scoatere masea
- 1Durere post-extractionala
- 2Durere dupa extractie
- 2Extracție premolari 2 superiori
- 1Durere gingie coroana dentara
- 5Operație molar de minte
- 4Durere dupa extractie
- 8Extractie pe infectie
- 4Durere dupa extractie molar inferior
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 1Probleme extragere molar.
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
- 7Ajutor măseaua de minte sau altceva ?
- 4Extracție premolar
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie molar de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: