mi s-a umflat locul extractiei si ma doare si urechea, ganglioni durerosi
Buna ziua. Am si eu o problema. Am fost luni si mi-am scos o masea care inainte a avut infectie. Am luat amoxacilina pentru tratarea infectiei.mi-a facut 4-5 injectii de anestezie, deoarece (cred eu) radacina era impartita in doua. Prima radacina mi-a scos-o foarte repede, dar la a doua s-a chinuit un pic. Dupa ce mi-atrecut anestezia (adica dupa vreo 3-4 ore) am simtit o usoara durere.. Dar pana azi mi s-a umflat locul respectiv, si ma doare si urechea, si am facut iar ganglioni durerosi. Vreau sa zic ca nu am urmat chiar toate indicatiile doctorului. Am fumat dupa vreo 6-7 ore dupa extractie (nu dupa 48 cum scria acolo). Am gustat lactate (pt ca a trebuit sa gust laptele copilului) si am extras de acolo mancarea care a intrat (din greseala) fiindca ma deranja foarte rau. As lua in continuare amoxacilina, dar nu stiu ce sa fac... La medic nu vreau sa mai merg pentru ca deja imi ajunge durerea care o am..
5 comentarii
Buna ziua,
Este posibil sa fi facut alveolita postextractionala, o complicatie a extractiei dentare, rezolvarea este tot la medicul stomatolog.
Este posibil sa fi facut alveolita postextractionala, o complicatie a extractiei dentare, rezolvarea este tot la medicul stomatolog.
Va multumesc frumos. Am luat o pastila de amoxacilina si mi. A mai trecut. Oare sa continui cu antibioticul?
Si am uitat sa precizez ca uneori, imi da un gust foarte amar in gura si un miros neplacut.
Dupa extractie se ia antibiotic 5-7 zile. Gustul amar si mirosul neplacut sunt semnele unei infectii. Periati bine locul extractiei chiar daca sangereaza. Clatiti cu apa de gura.
Nu mi.a zis doctorul ca trebuie sa iau antibiotic dupa extractie. Va multumesc frumos. Sanatate multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri dupa extractie nerv
- 5durere postextractie molar
- 0probleme la extractie
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 3Razbunarea maselei?
- 1Durere post-extractionala
- 4Durere dupa o extracție de masea
- 1Disconfort dupa extractia molarului 3.6
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 1Durere în gât după extracție măsea de minte.
- 6Imflamare dupa extractie
- 3Extractie Masea de minte - 14 zile si locul nu este vindecat complet
- 2Igiena dupa extractie
- 1Durere la 1 luna dupa extractia molarului de minte
- 1Afectiuni stomatologice - mi am scos o masea ma doare ingrozitor de tare
- 1Extractie dentara - au inceput durerile si persista mai ales seara
- 8Extractie nevindecata total dupa mult timp si alte probleme, am si radiografie
- 5Durere dupa 8 luni de la extractie, nici o pista!
- 1Dureri post extracție molar de minte
- 1Extractie molar dreapta sus
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: