Durere in ureche dupa extractie molar de minte
Buna ziua.
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: acum 1 luna, mi-a fost extrasa o masea de minte, partea stanga, jos. Cu 1 saptamana inainte de extractie, aparusera dureri la nivelul gingiei si in ureche.
Acum, la 1 luna dupa extractie, inca am durere in ureche. Am fost la 2 ORL-isti. Se pare ca nu am nimic in ureche. (bine, examenul nici nu a fost f complex, doar s-au uitat cu o camera in ureche). Mi s-a dat diagnosticul de nevralgie. Tratament cu Nalgesin+ paracetamol-unul dintr orelisti, celalalt ORL-ist : diclotard + diclofenac unguent-diagnostic:probleme cu cervicala.
La stomatolog pare ok.rana s-a inchis bine. Totul arata bine.
Cateodata, pe langa durerile in ureche, apar si la ceafa.
va rog, sa ma ajutati. Mai trebuie investigata situatia? Sau sa astept 2 luni...cam asta e termenul in care se vindeca locul.
Multumesc frumos!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: acum 1 luna, mi-a fost extrasa o masea de minte, partea stanga, jos. Cu 1 saptamana inainte de extractie, aparusera dureri la nivelul gingiei si in ureche.
Acum, la 1 luna dupa extractie, inca am durere in ureche. Am fost la 2 ORL-isti. Se pare ca nu am nimic in ureche. (bine, examenul nici nu a fost f complex, doar s-au uitat cu o camera in ureche). Mi s-a dat diagnosticul de nevralgie. Tratament cu Nalgesin+ paracetamol-unul dintr orelisti, celalalt ORL-ist : diclotard + diclofenac unguent-diagnostic:probleme cu cervicala.
La stomatolog pare ok.rana s-a inchis bine. Totul arata bine.
Cateodata, pe langa durerile in ureche, apar si la ceafa.
va rog, sa ma ajutati. Mai trebuie investigata situatia? Sau sa astept 2 luni...cam asta e termenul in care se vindeca locul.
Multumesc frumos!
2 comentarii
1 poate sa fie inflamata ARticulatia temporomandibulara.. care se afla in fata urechii si tine de maxilar
pui mana pe osul din fata urechii si deschizi tare gura... daca ai durere e artroza..si trebuei dat cu Gel ketoprofen acolo de 3-4 ori pe zi., pana la mas si seara la culcare
2 pentru a exlcude o infectie in locul extractiei.. poti face o Radiografie de maxilar in acel loc unde a fost maseaua si la radacina celorlalte 2 masele.. sa vezi cum se prezinta
3 uneori.. o durere radiaza spre Ureche si de la un gat iritat, inflamat de la un reflux gastro esofagian in somn
asa ca ma atent cu otet, lamai, sosuri.. la cina si cu fructele si dulcele dupa cina...
pui mana pe osul din fata urechii si deschizi tare gura... daca ai durere e artroza..si trebuei dat cu Gel ketoprofen acolo de 3-4 ori pe zi., pana la mas si seara la culcare
2 pentru a exlcude o infectie in locul extractiei.. poti face o Radiografie de maxilar in acel loc unde a fost maseaua si la radacina celorlalte 2 masele.. sa vezi cum se prezinta
3 uneori.. o durere radiaza spre Ureche si de la un gat iritat, inflamat de la un reflux gastro esofagian in somn
asa ca ma atent cu otet, lamai, sosuri.. la cina si cu fructele si dulcele dupa cina...
Va multumesc frumos pt raspuns domnule.doctor.!.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 4maseaua de minte cariata
- 0probleme la extractie
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 0Durere dupa extractie.
- 2Extracție premolari 2 superiori
- 1Durere gingie coroana dentara
- 3Extractie masea
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 2Molar de minte
- 2Molar de minte
- 3Extractie Masea de minte - 14 zile si locul nu este vindecat complet
- 1Interventie chirurgicala
- 1Durere după extractie masea
- 4Măsea umflată Ajutoor
- 4Oraz umflat si foarte tare dupa extractie masea de minte
- 8Extractie nevindecata total dupa mult timp si alte probleme, am si radiografie
- 1Extracție măsea de minte
- 1Extractie 2 molari de minte in urma cu o luna
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: