Ajutati-ma! durere după extracție
Buna, ma numesc Alexandra si am 24 de ani!Am fost duminica la o clinica in Londra si mi-a facut o exctractie de masea, precizez ca avea infectie si ma durea de cateva zile.Mi-a facut facut anestezie, dar tot ma durut foarte tare, problema este ca mi-a dat metronidazole 400mg si iau o.pastila la 6ore dar si calmante deoarece ma doare foarte tare locul si urechea!Este nevoie sa ma intorc inapoi la doctor sau o sa imi treaca daca continui cu tratamentul?Asta este a 5 a zi de cand iau pastile.Multumesc frumos
3 comentarii
Buna, Alexandra! Cu drag iti recomand sa te duci la control. Eu cel putin, ofer un alt tratament catre pacienti, atat inainte de extractie cat si in continuare dupa extractie cu un antibiotic cu spectru larg, nu doar cu un chimioterapic.
Va multumesc din suflet pentru raspuns dar pot luat oxacilina de 500mg 3-5zile?am sunat astazi si medicul este in conceziu 7zile!Sper sa imi cedeze macar putin, este ingrozitoare durerea!:( Probabil acest medic nu si-a dat seama ce durere ingrozitoare am de nu mi-a prescris un antibiotic!Credeti-ma ca nu mi-am dat seama ce nu este antibiotic.
Nici o problema, daca medicul este in concediu mergem la alt medic, este o urgenta. Trebuie sa intelegem, nu putem recomanda antibiotice doar dupa o discutie, antibioticele se recoamdna de catre medic dupa consultatie si investigatii amanuntite. Mergeti la un alt cabinet pentru a va rezolva urgenta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 4maseaua de minte cariata
- 2durere post-extractie masea de minte
- 2Molar de minte
- 7Durere de maxilar dupa extractia molarului de minte superior in dreapta
- 2Extras masea
- 4Durere dupa extractie
- 6Imflamare dupa extractie
- 2Molar de minte
- 2Durere in ureche dupa extractie molar de minte
- 1Durere după extractie masea
- 1Afectiuni stomatologice - mi am scos o masea ma doare ingrozitor de tare
- 1Durere urechi+gat
- 0Extractie masea de minte
- 1Extracție măsea de minte
- 1Ajutați-mă. Cât ar mai dura durerile astea dupa extractie?
- 2Va rog un ajutor - durere ureche dupa extractie
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: