Va rog un ajutor - durere ureche dupa extractie
Doresc un ajutor sau o părere, problema mea este ca aveam o durere la dinți superiori în spate la control stomatologic sa zis ca ar fi ultima masea la radiografie dinte bun fără probleme dar tot sa făcut curățare de canal ca să scap de durere.După multe încercări și o luna durere nu a dat rezultate dintele curățat ar trebuit să-l scot.Acum problema mare am scos maseau și după o luna eu sunt cu dureri mai mari amorțeli și durere de ureche.Mi sa zis mereu sa am răbdare ca posibil a fost o infecție la os dar menționez am luat amoxi clavu 3 cuti astea vine 15 zile plus antiflamatoarr și eu pe zi ce trece mai rău cu durere toată zona fata ureche și dinți de sus.
2 comentarii
Bună ziua!
De multe ori, în cazul unor extracții mai complicate ale molarilor de minte, regiunile învecinate se pot inflama. Umflături și dureri în zonele învecinate, inclusiv dureri ce iradiază până la nivelul urechii sunt manifestări relativ comune după extracțiile complicate ale molarilor de minte superiori.
Dacă, totuși, vă simțiți nesigur de cele întâmplate, puteți solicita oricând o a doua opinie și poate și un consult ORL pentru a înțelege mai clar despre ce este vorba.
De multe ori, în cazul unor extracții mai complicate ale molarilor de minte, regiunile învecinate se pot inflama. Umflături și dureri în zonele învecinate, inclusiv dureri ce iradiază până la nivelul urechii sunt manifestări relativ comune după extracțiile complicate ale molarilor de minte superiori.
Dacă, totuși, vă simțiți nesigur de cele întâmplate, puteți solicita oricând o a doua opinie și poate și un consult ORL pentru a înțelege mai clar despre ce este vorba.
Da înțeleg mulțumesc medicu care a extras maseau a zis ca nui molar de minte...ce este rău că am o luna și simt la locu extractie o amorteala și arsura cu toate ca gingia e vindecata și am luat și antibiotice...mi se spune sa am răbdare deocamdata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere dupa extractie
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 3Razbunarea maselei?
- 4exctacie masea
- 0Măsea cimentuita acum 5 ani a ajuns sa se rupă bucatele
- 3Durere dupa o saptamana de la extractie
- 3Revenirea edemului dupa odontectomie
- 6Imflamare dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte
- 2Molar de minte
- 1Alveolita sau vindecarea zonei?
- 6Durere dupa extractie
- 4Măsea umflată Ajutoor
- 4Oraz umflat si foarte tare dupa extractie masea de minte
- 3Rest ramas sub gingie?
- 5Durere dupa 8 luni de la extractie, nici o pista!
- 1Ajutați-mă. Cât ar mai dura durerile astea dupa extractie?
- 1Extractie 2 molari de minte in urma cu o luna
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: