durere de masea
buna ziua, am nevoie de un sfat.in urma cu 2 luni a inceput sa am o durere de masea, maseaua era putin cariata, am fost la dentist unde mi-a facut o obturatie de canal pt ca era putin umflata, spunandu-mi sa revin dupa doua sapt pt o noua obturatie, nu am mai fost deoarece am fost plecata din tara, acum au inceput iar durerile, a inceput din nou sa se umfle si ma doare cu tot cu ureche, credeti ca extirparea maselei ar fi o solutie?nu mai am rabdare pt tratamente si dureri insuportabile, avand in vedere ca nu mai am alte carii ma gandesc sa o scot si sa scap urmand cu timpul sa fac un implant.credeti ca as proceda bine?
3 comentarii
nu extrageti dintele daca poate fi tratat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si nu ar trebui sa dureze o vesnicie tratamentul !
ok, o sa tin cont de sfat!multumesc mult pt raspuns!
buna seara, deranjez din nou cu problema mea...am fost astazi la stomatolog deoarece se umflase foarte tare maseaua si simteam ca e foarte dura umflatura fiind sub maxilar, am ajuns la un cabinet din germania si mi-au spus ca trebuie sa-mi faca o incizie(cred ca rezectie apicala)am facut interventia...am lesinat d 3 ori pt ca am simtit aproape totul, nu a tinut anestezia, intr-un final mi-a fus un tubulet mic d drenaj(nu stiu cum se numeste exact), problema e ca am uitat sa intreb ce pot sa mananc si alte instructiuni, pana ma duc luni din nou si alta problema e ca am observat pe tubuletul introdus sange, e normal sa sangerez?va multumesc...mult respect pt ceea ce faceti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Carie+Durere
- 7Durere insuportabila de masea
- 4Durere ciudata masea
- 3Durere de masea
- 4Urgent! durere de masea
- 6durere masea de minte?
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 3Durere masea cu nerv scos
- 1durere de dinti de la o infectie care se muta de la unul la altul
- 1Durere netratata
- 4Durere intepatoare molar 36