Carie+Durere

24-02-2009
savamcr
Nu este medic/terapeut
savamcr
azi noapte m-am trezit pe la ora 2 cu o durere de dinti foarte mare.. am luat un algolcalmin(pastila) si inca un alcolcalmin la fiola + ceva spirt cu vata pus pe dinte... am vorbit cu parintii si azi mergem la medic(frica in mine ca de.) si vreau sa stiu ma va durea? ce imi va face? trebuie sa beau vro 200 de grame de vodka inainte sa ma duc sau ma pot duce linistit?
am facut o poza la carie su webcamul.. nu este foarte reusita.. caria este in partea de sus a dintilor(in stanga)

Imagine:
http://s5.tinypic.com/se0uif.jpg
4 comentarii
0
24-02-2009, ora 14:22
pumy
Nu este medic/terapeut
pumy
nu ai de ce sa iti fie frica:) daca te duci la un doctor bun, cu rabdare si care sa iti inteleaga spaima ta de stomatolog esti in regula..eu una am suferit jumatate de an din cauza unei masele, am asteptat sa se infecteze nervul si cand nu am mai suportat m-am prezentat la medic...si cand m-am dus nu a trebuit sa beau inainte:) daca te doare tare e posibil sa iti fie afectat nervul si in cazul acesta ti-l scoate si ca sa nu te doara te anesteziaza inainte. crede-ma, cateva ore dupa anestezie nu vei simti nimic. si cu un ketonal dupa interventie va fi chiar bine:) mult curaj!
0
24-02-2009, ora 14:57
*andreea*
Nu este medic/terapeut
*andreea*
Daca te doare rau, iti va scoate nervul dupa care iti va pune ceva vata sau putin pansament cu tratament si o plomba.
peste cateva zile te va chema iar ptr a scoate vata de acolo si iti va pune plomba definitiva, insa cel mai bn dupa ce vei merge prima oara e sa eviti sa mananci f rece si f cald si sa te feresti ce curent!
mergi acum pana nu iti va ataca si alte masele de langa cea cariata!
multa sanatate
0
24-02-2009, ora 17:53
savamcr
Nu este medic/terapeut
savamcr
sincer sa fiu am fost la un stomatolog foarte bun.. si adevarul e ca trebuie sa ma duc si maine.. azi mi-a pus ceva "otrava" pe masea cu ceva guma nush. si maine imi scoate ceva nervul
0
24-02-2009, ora 18:33
*andreea*
Nu este medic/terapeut
*andreea*
vad k ai rasp la ce am postat noi aici...inseamna ca n-ai murit!!!
ai vazut k nu aveai de ce sa iti fie frik???
multa bafta la urmatoarea vizita la medic...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cariile de biberon
  • Respirația pe gură în timpul somnului ar putea crește riscul apariției cariilor dentare
  • Nanoparticulele pot ajuta la spargerea plăcii bacteriene și la prevenirea cariilor
  • Cariile de colet
  • Tehnica imagistică ce permite depistarea precoce a cariilor dentare
  • De ce dor dinții la rece, cald sau dulce?
  • De ce doare locul extracției?
  • Vaccinul pentru prevenirea cariilor dentare
  • Pasta de dinți cu peptide pentru reducerea cariilor
  •