Carie+Durere
azi noapte m-am trezit pe la ora 2 cu o durere de dinti foarte mare.. am luat un algolcalmin(pastila) si inca un alcolcalmin la fiola + ceva spirt cu vata pus pe dinte... am vorbit cu parintii si azi mergem la medic(frica in mine ca de.) si vreau sa stiu ma va durea? ce imi va face? trebuie sa beau vro 200 de grame de vodka inainte sa ma duc sau ma pot duce linistit?
am facut o poza la carie su webcamul.. nu este foarte reusita.. caria este in partea de sus a dintilor(in stanga)
Imagine:
http://s5.tinypic.com/se0uif.jpg
am facut o poza la carie su webcamul.. nu este foarte reusita.. caria este in partea de sus a dintilor(in stanga)
Imagine:
http://s5.tinypic.com/se0uif.jpg
4 comentarii
nu ai de ce sa iti fie frica:) daca te duci la un doctor bun, cu rabdare si care sa iti inteleaga spaima ta de stomatolog esti in regula..eu una am suferit jumatate de an din cauza unei masele, am asteptat sa se infecteze nervul si cand nu am mai suportat m-am prezentat la medic...si cand m-am dus nu a trebuit sa beau inainte:) daca te doare tare e posibil sa iti fie afectat nervul si in cazul acesta ti-l scoate si ca sa nu te doara te anesteziaza inainte. crede-ma, cateva ore dupa anestezie nu vei simti nimic. si cu un ketonal dupa interventie va fi chiar bine:) mult curaj!
Daca te doare rau, iti va scoate nervul dupa care iti va pune ceva vata sau putin pansament cu tratament si o plomba.
peste cateva zile te va chema iar ptr a scoate vata de acolo si iti va pune plomba definitiva, insa cel mai bn dupa ce vei merge prima oara e sa eviti sa mananci f rece si f cald si sa te feresti ce curent!
mergi acum pana nu iti va ataca si alte masele de langa cea cariata!
multa sanatate
peste cateva zile te va chema iar ptr a scoate vata de acolo si iti va pune plomba definitiva, insa cel mai bn dupa ce vei merge prima oara e sa eviti sa mananci f rece si f cald si sa te feresti ce curent!
mergi acum pana nu iti va ataca si alte masele de langa cea cariata!
multa sanatate
sincer sa fiu am fost la un stomatolog foarte bun.. si adevarul e ca trebuie sa ma duc si maine.. azi mi-a pus ceva "otrava" pe masea cu ceva guma nush. si maine imi scoate ceva nervul
vad k ai rasp la ce am postat noi aici...inseamna ca n-ai murit!!!
ai vazut k nu aveai de ce sa iti fie frik???
multa bafta la urmatoarea vizita la medic...
ai vazut k nu aveai de ce sa iti fie frik???
multa bafta la urmatoarea vizita la medic...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nevralgie?
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 7Durere insuportabila de masea
- 5caria dentara
- 6durere infernala de masea
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 4durere masea, plomba... masea sensibila?
- 0Dureri inexplicabile de dinti dupa vizita la dentist
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 7Masea cu puroi - extractie, tratament endodontic
- 3problema masea
- 9Durere la premolar cu nerv scos
- 7ma doare maseaua
- 2Durere masea cu nerv scos
- 4Durere intepatoare molar 36
- 1Durere dinte fara carie
- 2Molar inflamat
- 1Durere masea
- 3Nerv dentar