Durere masea

Buna ziua. Cand se recomanda refacerea unui tratament de canal mai vechi? Am o masea cu tratament de canal care s-a cariat din nou. Doctorul mi-a spus ca nu e nevoie de alt tratament, mi-a curatat caria si a schimbat coronita. Este normal? Multumesc.
1 comentarii

Buna ziua,
în cazul dvs., dentistul a curățat caria și a înlocuit coroana dentară, ceea ce ar putea fi suficient pentru a menține dintele sănătos. Este important să aveți grijă de dinte prin igienă orală adecvată și vizite regulate la dentist pentru a preveni apariția altor probleme. Dacă aveți îngrijorări cu privire la starea dintelui, puteți să discutați cu dentistul dvs., să solicitați o a doua opinie sau să faceți alte investigații, cum ar fi radiografii, pentru a evalua mai bine starea dintelui.
Există situații în care este recomandată refacerea tratamentului de canal, cum ar fi infecția recurentă - dacă infecția apare din nou după tratamentul de canal, acesta trebuie refăcut pentru a îndepărta complet infecția.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
O evaluare mai exactă pot să fac doar dacă văd o radiografie.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
în cazul dvs., dentistul a curățat caria și a înlocuit coroana dentară, ceea ce ar putea fi suficient pentru a menține dintele sănătos. Este important să aveți grijă de dinte prin igienă orală adecvată și vizite regulate la dentist pentru a preveni apariția altor probleme. Dacă aveți îngrijorări cu privire la starea dintelui, puteți să discutați cu dentistul dvs., să solicitați o a doua opinie sau să faceți alte investigații, cum ar fi radiografii, pentru a evalua mai bine starea dintelui.
Există situații în care este recomandată refacerea tratamentului de canal, cum ar fi infecția recurentă - dacă infecția apare din nou după tratamentul de canal, acesta trebuie refăcut pentru a îndepărta complet infecția.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
O evaluare mai exactă pot să fac doar dacă văd o radiografie.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 3dureri groaznice dentare
- 6durere infernala de masea
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 3Durere masea tratata
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 0Durere masesa
- 2durere dinti cu lucrare
- 3Durere de masea
- 2Molar inflamat
- 3Dureri dentare fără cauza
- 1Durere masea
- 0Dureri de masea
- 3Dinti amortiti