Durere masea

17-12-2021
Ele02
Nu este medic/terapeut
Ele02
Buna ziua. Cand se recomanda refacerea unui tratament de canal mai vechi? Am o masea cu tratament de canal care s-a cariat din nou. Doctorul mi-a spus ca nu e nevoie de alt tratament, mi-a curatat caria si a schimbat coronita. Este normal? Multumesc.
1 comentarii
0
21-03-2023, ora 09:06
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

în cazul dvs., dentistul a curățat caria și a înlocuit coroana dentară, ceea ce ar putea fi suficient pentru a menține dintele sănătos. Este important să aveți grijă de dinte prin igienă orală adecvată și vizite regulate la dentist pentru a preveni apariția altor probleme. Dacă aveți îngrijorări cu privire la starea dintelui, puteți să discutați cu dentistul dvs., să solicitați o a doua opinie sau să faceți alte investigații, cum ar fi radiografii, pentru a evalua mai bine starea dintelui.

Există situații în care este recomandată refacerea tratamentului de canal, cum ar fi infecția recurentă - dacă infecția apare din nou după tratamentul de canal, acesta trebuie refăcut pentru a îndepărta complet infecția.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

O evaluare mai exactă pot să fac doar dacă văd o radiografie.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •