Dorm cu dintii stransi

11-08-2009
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
am 22 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma trezesc cu dureri de dinti, in special incisivi, am observat ca am tendinta sa dorm cu dintii stransi lipiti (fara sa scrasnesc din dinti) si in timpul noptii cat si in somnul de dupa amiaza.
Mentionez ca in ultimele 3 luni am fost un pic stresata, care sa fie oare cauza?
5 comentarii
0
11-08-2009, ora 11:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cauza ati poment-o singura !
Eliminati stresul iar daca nu puteti incercati un tratament homeopat care va va face sa luati problemele si stresul mai lejer.
0
12-08-2009, ora 19:10
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
Eu am o lucrare dentara de un an din portelan si ma trezesc din somn cu dureri de dintii incisivi.Nu stiu de ce?
0
12-08-2009, ora 22:03
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
pai si eu am o lucrare din portelan, dar e de aproximativ 1 an, si deabia luna aceasta simt dureri cand ma trezesc, la tine probabil e cam inalt dintele respectiv si de aia simti durere.
0
12-08-2009, ora 23:25
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
si eu tot de un an dar am si pivoti din otel.sa fie de la curent?pot sa spun ca si eu sunt putin stresata acum dar iau pastile.de la ce sa fie oare de la lucrare sau de la stres?tu te odihnesti bine?
0
13-08-2009, ora 10:12
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
acum ma simt mai bine nu mai tin dinti incordati noaptea, dar sa stii ca si eu am tras curent in zilele ala si e foarte probabil de la curent ca eu sunt foarte sensibila( am si sinuzita), si eu am dintele cu stift din metal. incearca sa te feresti de curent si mare grija cu alimentele prea reci sau prea calde. toate cele bune si tie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •