Dorm cu dintii stransi
am 22 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma trezesc cu dureri de dinti, in special incisivi, am observat ca am tendinta sa dorm cu dintii stransi lipiti (fara sa scrasnesc din dinti) si in timpul noptii cat si in somnul de dupa amiaza.
Mentionez ca in ultimele 3 luni am fost un pic stresata, care sa fie oare cauza?
Mentionez ca in ultimele 3 luni am fost un pic stresata, care sa fie oare cauza?
5 comentarii
Cauza ati poment-o singura !
Eliminati stresul iar daca nu puteti incercati un tratament homeopat care va va face sa luati problemele si stresul mai lejer.
Eliminati stresul iar daca nu puteti incercati un tratament homeopat care va va face sa luati problemele si stresul mai lejer.
Eu am o lucrare dentara de un an din portelan si ma trezesc din somn cu dureri de dintii incisivi.Nu stiu de ce?
pai si eu am o lucrare din portelan, dar e de aproximativ 1 an, si deabia luna aceasta simt dureri cand ma trezesc, la tine probabil e cam inalt dintele respectiv si de aia simti durere.
si eu tot de un an dar am si pivoti din otel.sa fie de la curent?pot sa spun ca si eu sunt putin stresata acum dar iau pastile.de la ce sa fie oare de la lucrare sau de la stres?tu te odihnesti bine?
acum ma simt mai bine nu mai tin dinti incordati noaptea, dar sa stii ca si eu am tras curent in zilele ala si e foarte probabil de la curent ca eu sunt foarte sensibila( am si sinuzita), si eu am dintele cu stift din metal. incearca sa te feresti de curent si mare grija cu alimentele prea reci sau prea calde. toate cele bune si tie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 8probleme la gat si masele
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 6imi simt maxilarul blocat si nu pot sa deschid gura
- 6durere infernala de masea
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 7de ce ma dor dintii de pe mandibula?
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 5maxilar inclestat si limba inflamata
- 0Durere masea
- 3durere masea insuportabila
- 5Lesin, inclestarea dintilor si tiuitul urechilor
- 0Maxilarul inclestat - va rog mult
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 5Dureri ale maxilarului