Aparitie formatiune rosie dupa extractie molar minte

05-11-2023
RoxanaPM
Nu este medic/terapeut
RoxanaPM
Buna ziua, la una dintre extractiile molarilor de minte de jos, la mai bine de aprox 17 zile, in locul extractiei a aparut o formatiune care pare a fi o punga usor rozalie, iesita in afara. Practic acopera gaura ramasa in urma socaterii firelor. Ar trebuie sa ma ingrijoreze? Specific ca nu am niciun simptom, in ultimele zile am mancat cel mai mult pe acea parte deoarece extractia pe partea opusa a fost facuta ulterior. Multumesc
2 comentarii
0
07-11-2023, ora 22:32
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

în principiu nu sunt motive de îngrijorare după cel spuse de dvs.

Pentru a vă asigura însă, este recomandat să vă și vadă un medic dentist.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007

.
0
08-11-2023, ora 07:17
RoxanaPM
Nu este medic/terapeut
RoxanaPM
Buna dimineata! Multumesc pentru rspuns, intre timp am fost sa ma vada medicul dentist si asa este, nu sunt motive de ingrijorare. Se pare ca s-a inflamat gingia din cauza faptului ca am fost nevoita sa mananc mai multe zile pe acea parte (avusesem extractie ulterior pe cealalte parte). Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •