sfat postextracţie
azi la ora 4 mi-am scos o măsea, primul molar de jos/dreapta.
am ţinut pansamentul acela 2 ore cum mi-a recomandat doamna doctor, sângerarea sa oprit mai de tot.ea mi-a mai spus ca timp de 4 ore să nu beau şi să nu mănânc nimic.acum întrebarea mea e ce este recomandat să mănânc după acest interval de timp?am voie să beau cafea?gaura e cam măricică după câte am văzut, e normal să fie lăsată aşa?se vindeca singură sau ar trebui suturat locul?
mulţumesc anticipat
am ţinut pansamentul acela 2 ore cum mi-a recomandat doamna doctor, sângerarea sa oprit mai de tot.ea mi-a mai spus ca timp de 4 ore să nu beau şi să nu mănânc nimic.acum întrebarea mea e ce este recomandat să mănânc după acest interval de timp?am voie să beau cafea?gaura e cam măricică după câte am văzut, e normal să fie lăsată aşa?se vindeca singură sau ar trebui suturat locul?
mulţumesc anticipat
3 comentarii
nu aveti voie:
- prod lactate
- bauturi carbogazoase
- bauturi alcoolice
- prod lactate
- bauturi carbogazoase
- bauturi alcoolice
sutura dupa extractie este utila dar NU obligatorie. aveti grija sa menajati zona si nu se va intampla nimic.
in plus, alimentele consumate in primele 24 de ore sa nu fie f reci sau f fierbinti. si nu fumati 24 de ore. va spalti dintii si va clatiti gura de maine...
in plus, alimentele consumate in primele 24 de ore sa nu fie f reci sau f fierbinti. si nu fumati 24 de ore. va spalti dintii si va clatiti gura de maine...
a început să mi se formeze o pojghita albicioasa peste cheagul acela.e normal?şi încă mă doare puţin osul din dreptul maselei scoase, presupun că e normal trecând abia 1zi şi puţin de atunci sau mă înşel.şi încă ceva.trebuie să merg la un control după o anumită perioada?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere post chiuretaj
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 3puroi dupa extractie
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 1Extractie masea
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 0extractie masea minte
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 2extractie dentara
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 2Masea extrasa
- 1gingie umflata dupa extractii
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 0Masea de minte
- 0Extractie masea de minte
- 2Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte
- 2Extracție canin
- 1Exctractie dentara
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: