Transpiratie excesiva in zona capului

Buna ziua,
Numele meu este Alexandru, am 31 de ani si ma confrunt cu o problema ce tine de transpiratia in exces, zona capului, zona gatului, pe spate si pe piept, in zona capului transpir ce-l mai rau, nu concteaza ca este cald sau frig afara ca la un minim de efort imi curge trnspiratia din cap parca mi-as pune apa cu cana in cap singur.
Exemplu : daca imi legan bebele sa-l pun la somn transpir instant, imi curge transpiratia din cap.
Eu am tot fost si mi-am facut si analize peste analize de tot felul, nu mi-a iesit nimic in neregula la analize, mentionez ca nu sufar de nici o boala si nu tin nici un tratament medicamentos, cu problema asta ma confrunt de mai bine de 5-6 ani.
Initial am crezut ca e o problema de greutate...m-am gandit ca greutatea cauzeaza lucru asta insa ma indoiesc ca ar fi asta cauza, am inaltime 1.85 si greutate undeva pe la 97 kg
As avea rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva ideei sau sfaturi..etc.
Multumesc,
O zi buna!
Numele meu este Alexandru, am 31 de ani si ma confrunt cu o problema ce tine de transpiratia in exces, zona capului, zona gatului, pe spate si pe piept, in zona capului transpir ce-l mai rau, nu concteaza ca este cald sau frig afara ca la un minim de efort imi curge trnspiratia din cap parca mi-as pune apa cu cana in cap singur.
Exemplu : daca imi legan bebele sa-l pun la somn transpir instant, imi curge transpiratia din cap.
Eu am tot fost si mi-am facut si analize peste analize de tot felul, nu mi-a iesit nimic in neregula la analize, mentionez ca nu sufar de nici o boala si nu tin nici un tratament medicamentos, cu problema asta ma confrunt de mai bine de 5-6 ani.
Initial am crezut ca e o problema de greutate...m-am gandit ca greutatea cauzeaza lucru asta insa ma indoiesc ca ar fi asta cauza, am inaltime 1.85 si greutate undeva pe la 97 kg
As avea rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva ideei sau sfaturi..etc.
Multumesc,
O zi buna!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Transpiratie excesiva
- 3Transpir excesiv!!
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 6transpiratie excesiva la axila
- 7transpiratie...
- 10Transpiratie abundenta
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 1Transpir repede si mult
- 0Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 0Transpirație excesiva in zona intima
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 0Transpirație abundentă
- 0Tumora benigna suprarenala
- 1Transpir excesiv matale noaptea
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva transpiratia capului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: