Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
Nu stiu ce tratamente sa mai urmez si la ce doctori sa mai merg! Toti mi-au dat tot felul de antihistaminice si vaccinuri, dar fara rezultat benefic! Exista vindecare? ma poate ajuta cineva? si nu sunt singur cu problema asta! Deja in lista de mess am cateva persoane din tara care se confrunta cu aceeasi problema!
Astept sfaturi!
Astept sfaturi!
3 comentarii
Am trimis un raspuns personalizat pe contul dvs.de pe site, dar nu am certitudinea ca l-ati primit. Daca nu l-ati primit, trimiteti-mi un mail pe office@iasiprest.ro si va voi raspunde inca o data.
Problema asta o am si eu si nu stiu ce sa fac :(. Ma puteti ajuta cu un raspuns. Va multumesc astept un raspuns.
"salexul - Contacteaza'ma sa vorbim spune'mi id'u tau ca sa vorbim pe messenger"
"salexul - Contacteaza'ma sa vorbim spune'mi id'u tau ca sa vorbim pe messenger"
"In cazul urticariilor fizice (la frig, presiune, cald) intervine mai probabil acetilcolina"-citat. Eu fac la presiune (apasarea pielii ) O am de mult dar n-am descoperit cauza. As vrea sa aflu ce analize (nu teste)ar indica o cauza (ficat?, pneumonie?, tiroida?, HP?, IgE in exces?)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 5sindrom sufebril urticaria si sindrom de malabsortie
- 15Transpiratii abundente
- 6Arefam-ul si alergia
- 5fractura la incheietura miinii
- 16Probleme ORL
- 1transpiratie excesiva
- 3Urticarie si dureri articulare
- 3Adolescent de 2 luni se confrunta cu o urticarie foarte urata
- 1Urticarie.
- 0ma pot vopsi cand am urticarie? va rog, un raspuns urgeeent!!
- 17Sunt alergica si nu stiu la ce!
- 3Urticarie, scabie sau alergie la frig?
- 0dupa cateva secunde dupa ce beau un pahar de apa incep sa transpir
- 0Probleme cu răcirea, am o sensibilitate excesiva la căldură
- 2Stare generală proastă
- 2Urticarie care apare si dispare din senin
- 0Tumora benigna suprarenala
- 1După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Urticaria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: