transpiratie excesiva (mai mult pe fata)
buna ziua. am 22 ani si de vreo 2-3 ani cred, transpir chiar si cand e rece/iarna la cel mai mic efort transpir pe frunte, in zona mustatei si pe obraji sub ochi (dar si pe picioare). vara in public e foarte jenant. care ar fi cauza si ce sa fac ? multumesc
4 comentarii
Ba da, raspund eu: cauta/cere si tu informatii pe http://health.groups.yahoo.com/group/hiperhidroza-operatie/
Poate gasesti ceva util (acolo sunt doar hiperhidrozisti). Stiu ca mai este cel putin o persoana, pe acest grup, care are hiperhidroza faciala.
Sanatate multa!
Poate gasesti ceva util (acolo sunt doar hiperhidrozisti). Stiu ca mai este cel putin o persoana, pe acest grup, care are hiperhidroza faciala.
Sanatate multa!
cu asta te ocupi tu sa gasesti fraieri pentru spam, sau
@realmadrid
Inainte sa faci astfel de afirmatii, ar fi indicat sa te gandesti logic inainte.
Daca tot acuzi pe cineva in mod public, afirma concret si probele care iti sustin acuzele:
1) Care este "spam"-ul despre care vorbesti mai sus?
2) De ce sunt "fraieri" toti cei care citesc si discuta informatiile de pe grupul HH?
Asteptam cu totii un raspuns pertinent din partea ta.
Inainte sa faci astfel de afirmatii, ar fi indicat sa te gandesti logic inainte.
Daca tot acuzi pe cineva in mod public, afirma concret si probele care iti sustin acuzele:
1) Care este "spam"-ul despre care vorbesti mai sus?
2) De ce sunt "fraieri" toti cei care citesc si discuta informatiile de pe grupul HH?
Asteptam cu totii un raspuns pertinent din partea ta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Transpiratie excesiva
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 2transpir mai mult
- 7transpiratie...
- 5transpiratie abundenta chiar daca e iarna sau vara
- 4Cum sa pierd mai putina apa?
- 0transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 2Hiperhidroza avansata
- 0Transpiratie dupa raceala
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 0Durere in spate zona omoplatilor
- 3Transpirație abundenta
- 1După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting
- 2Transpirație abundentă subraț
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: