transpiratie excesiva..la cel mai mic efort...
Nu stiu sigur daca am adaugat subiectul de discutie unde trebuie dar nu stiu ce si cum.
De cand ma stiu si in ziua de astazi vreau sa spun ca la cel mai mic efort transpir de parca as fi plouat.vreau sa spun ca nu am diabet(glicemia-90), nu am probleme cardiologice(12/6), sunt fumator, non-alcool, 2-3 cafele/zi am 100 kg, 1.86m,..etc.nu obosesc deloc dar de transpirat, ma fac 'leoarca'.vreau sa spun ca oricat de rau as transpira multumesc lui D-zeu ca nu miroase chiar deloc transpiratia ca altfel nu stiu ce m-as fi facut..Vreau sa spun ca mananc sarat, nu am un regim echilibrat, mananc rar si foarte mult, nu am un trai echilibrat, stres, nervi,..etc
ASA CA VA ROG DIN SUFLET SA IMI DATI NISTE SFATURI!!!
MULTUMESC DIN SUFLET CELOR CARE MA AJUTA SI DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE!!!
De cand ma stiu si in ziua de astazi vreau sa spun ca la cel mai mic efort transpir de parca as fi plouat.vreau sa spun ca nu am diabet(glicemia-90), nu am probleme cardiologice(12/6), sunt fumator, non-alcool, 2-3 cafele/zi am 100 kg, 1.86m,..etc.nu obosesc deloc dar de transpirat, ma fac 'leoarca'.vreau sa spun ca oricat de rau as transpira multumesc lui D-zeu ca nu miroase chiar deloc transpiratia ca altfel nu stiu ce m-as fi facut..Vreau sa spun ca mananc sarat, nu am un regim echilibrat, mananc rar si foarte mult, nu am un trai echilibrat, stres, nervi,..etc
ASA CA VA ROG DIN SUFLET SA IMI DATI NISTE SFATURI!!!
MULTUMESC DIN SUFLET CELOR CARE MA AJUTA SI DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE!!!
3 comentarii
Poate bei prea multa apa si intra pe internet sa vezi ce scrie despre transpiratie sigur acolo veti gasi cauze si tratament.
Sper ca ti-am fost de folos
Sper ca ti-am fost de folos
Gio678, nu bea omul prea multa apa, și eu am aceiași problema, lucrez pe TIR, dacă urc de 2 ori în remorca și cobor am tricoul ud leoarca, după ce termin de încărcat sau descarcat trebuie sa ma schimb pt ca hainele sunt ude ca și cum as fi stat în apa cu ele, nu știu care este motivul, am fost la medic și mi-a dat doar niște vitamine !
În acest caz ar trebui făcut și un set de analize.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpitatie excesiva
- 5hiperhidroza - transpiratia excesiva
- 9transpiratii excesive nocturne
- 2transpir mai mult
- 2Transpiraţie excesivă! HELP
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 0sunt urmarita de chinurile hiperhidrozei, de 3 ani
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 1transpiratie excesiva
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 5Transpiratie excesiva si arsuri ale talpilor !
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 0Transpirație excesiva in zona intima
- 1Problema transpiratie?
- 1Transpiratie excesiva in timpul somnului
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
- 0Iritatie pe corp
- 5Transpirație excesivă în permanență
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: