transpiratia excesiva
Buna ziua! Am si eu o problema. imi transpira mainile si picioarele si as vrea sa stiu ce pot face in privinta asta. am 1.70, 55 kg, deci nu sunt nici grasa sa transpir din cauza asta.ma puteti ajuta cumva?
2 comentarii
impotriva transpiratiei, de mare folos este ceaiul de salvie Sanatate !!
Buna,
Iti recomand ODABAN lotiune pentru maini si pudra de picioare. Eu personal am folosit spray-ul si pudra ODABAN si pur si simplu am scapat de transpiratia excesiva la subrat si de mirosul picioarelor.
Am auzit ca si lotiunea de maini este foarte eficienta. In plus produsele sunt garantate ca functioneaza deci merita sa incerci. Problema e ca nu prea se gasesc in farmacii, eu le-am luat de pe antitranspiratie.ro. Merita din plin sa incerci, mai ales ca rezultatele sunt garantate.
Toate cele bune!
Iti recomand ODABAN lotiune pentru maini si pudra de picioare. Eu personal am folosit spray-ul si pudra ODABAN si pur si simplu am scapat de transpiratia excesiva la subrat si de mirosul picioarelor.
Am auzit ca si lotiunea de maini este foarte eficienta. In plus produsele sunt garantate ca functioneaza deci merita sa incerci. Problema e ca nu prea se gasesc in farmacii, eu le-am luat de pe antitranspiratie.ro. Merita din plin sa incerci, mai ales ca rezultatele sunt garantate.
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Transpiratie excesiva
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 9transpiratii excesive nocturne
- 2transpiratie excesiva
- 6transpiratie excesiva la axila
- 4Cum sa pierd mai putina apa?
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 1transpiratie excesiva (frunte) urinari frecvente si alte simptome!
- 0dureri in gat si transpirat excesiv noaptea
- 3Transpiraţie excesivă
- 1Transpiratie excesiva
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 0Durere in spate zona omoplatilor
- 0Tumora benigna suprarenala
- 3Transpirație abundenta
- 2Transpirație abundentă subraț
- 5Transpirație excesivă în permanență
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: