Dinte mai inalt
Buna ziua! Am o problema la dintii din fata jos, in sensul ca unul dintre acestia este situat un pic mai in spate si este mai inalt ca restul. Pana acum nu m-a deranjat in niciun fel, doar estetic, atunci cand vorbesc si rad. Am impresia ca chiar a mai crescut putin in ultima perioada, desi am 25 de ani si cred ca nu mai este valabil acest proces. Ce as putea sa fac ca sa aduc dintele la nivel cu ceilalti? Mentionez ca in copilarie am purtat aparat dentar deoarece am arcada mai mica si am avut toti dintii inghesuiti, iar maselele de minte inca nu mi-au crescut complet.
2 comentarii
Buna seara, este important de verificat dacă faptul ca dintele pare “ mai înalt” nu se datorează faptului ca s-au modificat poziția dinților. Este indicat sa faceți o radiografie iar apoi sa va vada un medic și clinic pentru a va determina situația. In radiografie se văd și molarii de minte.
Buna dimineata,
Este posibil ca molarii de minte partial erupti sa ii modifice pozitia dintelui.
De obicei molarii de minte care nu au loc pe arcada sa erupa preseaza pe dintii vecini, iar cei mai afectati sunt dintii frontali deoarece au radacini mai slabe.
Este posibil ca molarii de minte partial erupti sa ii modifice pozitia dintelui.
De obicei molarii de minte care nu au loc pe arcada sa erupa preseaza pe dintii vecini, iar cei mai afectati sunt dintii frontali deoarece au radacini mai slabe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamentul ortodontic in ce consta?
- 1Devitalizare incisiv dupa tratament ortodontic?
- 2Protruzia dintilor superiori se poate trata?
- 6Disjunctorul dentar
- 3Aparat dentar pentru un singur dinte
- 5Disjunctor palatinal
- 7Probleme ortodontice
- 1Rezultat după purtare aparat dentar fix
- 6Dinți strambi
- 1Nu imi permit sa termin tratamentul!
- 5Aparat dentar decontat CAS si extractie molari de minte
- 3Aparat dentar fix
- 1Ajutati-ma - aparat dentar si operatie ordonto-chirurgicala
- 3Dinti mobili - contentie
- 1Elastice intermaxilare cum se pun corect?
- 1Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 3Parodontoza si aparat ortodontic
- 1Trebuie schimbate obturatiile după îndepărtarea aparatului ortodontic?
Mai multe informații despre: Tratamentul ortodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: