Dinți strambi

18-10-2018
Cristina235
Nu este medic/terapeut
Cristina235
Buna ziua.Am consultat doi medici ortodonti care mi-au recomandat operatia ortogonată din cauza ca maxilarul este mai mic decât mandibula.Problema mea consta in faptul ca cei 4 incisivi de pe mandibula sunt strambi, restul dinților sunt aproximativ drepți.Mai sunt si alte solutii, cum ar fi implantul, fațetele dentare sau îmbrăcatul dinților? Va rog sa imi răspundeți strict daca mai exista alte solutii înafară de aparat dentar.Stiu ca nu trebuie să stric niste dinți sănătoși însă daca ar fi sa fiu sincera dintii mei sunt destul de sensibili deci nu stiu cat m-ar putea tine.Imi doresc destul de mult sa am dintii cat de cat drepți, nu imi doresc perfectiune daca nu este posibil.Am 18 ani(stiu, stiu ca e mai bine cu dintii mei dar sincer NU vreau sa trec printr-o nouă operație pentru ca stiu ce inseamna, mai ales cat de tare doare cand se schimba vremea)Precizez ca nu este vizibil faptul ca maxilarul este mai mic.Multumesc mult!
6 comentarii
0
18-10-2018, ora 21:55
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Buna seara, soluții bineinteles ca exista. Acum depinde și de ceea ce va doriți dumneavoastră, situația clinica din cavitatea bucata precum și ceea ce este și cel mai bine pentru dinții dumneavoastră. Va recomand in primul rând o radiografie dacă nu averi deja și un consult in clinica noastră pentru a vedea situația dumneavoastră clinica și pentru a putea realiza un plan de tratament. O seara buna!
0
19-10-2018, ora 08:28
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Aveti dosar ortodontic facut?
De obicei decizia unei operatii ortognate se face dupa niste masuratori.
In cazul unor inghesuiri dentare cea mai buna solutie este aparatul ortodontic fix.
Fatelele, coroanele sau implanturile nu vor rezolva problema.
0
19-10-2018, ora 08:57
Cristina235
Nu este medic/terapeut
Cristina235
Am doua radiografii si un mulaj.Ma intereseaza strict daca se poate face altceva.Multumesc mult
0
19-10-2018, ora 09:26
Stomatologie, Bucuresti
Puteți sa ne trimiteti și noua dosarul ca sa va putem da mai multe detalii??
0
19-10-2018, ora 18:33
Cristina235
Nu este medic/terapeut
Cristina235
Unde as putea sa vi le trimit?Prin e-mail?
0
20-10-2018, ora 07:50
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Puteti incarca radiografiile aici, in acest fel avem acces mai multi medici la ele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contenția după purtare aparat dentar
  •