Dinți strambi
Buna ziua.Am consultat doi medici ortodonti care mi-au recomandat operatia ortogonată din cauza ca maxilarul este mai mic decât mandibula.Problema mea consta in faptul ca cei 4 incisivi de pe mandibula sunt strambi, restul dinților sunt aproximativ drepți.Mai sunt si alte solutii, cum ar fi implantul, fațetele dentare sau îmbrăcatul dinților? Va rog sa imi răspundeți strict daca mai exista alte solutii înafară de aparat dentar.Stiu ca nu trebuie să stric niste dinți sănătoși însă daca ar fi sa fiu sincera dintii mei sunt destul de sensibili deci nu stiu cat m-ar putea tine.Imi doresc destul de mult sa am dintii cat de cat drepți, nu imi doresc perfectiune daca nu este posibil.Am 18 ani(stiu, stiu ca e mai bine cu dintii mei dar sincer NU vreau sa trec printr-o nouă operație pentru ca stiu ce inseamna, mai ales cat de tare doare cand se schimba vremea)Precizez ca nu este vizibil faptul ca maxilarul este mai mic.Multumesc mult!
6 comentarii
Buna seara, soluții bineinteles ca exista. Acum depinde și de ceea ce va doriți dumneavoastră, situația clinica din cavitatea bucata precum și ceea ce este și cel mai bine pentru dinții dumneavoastră. Va recomand in primul rând o radiografie dacă nu averi deja și un consult in clinica noastră pentru a vedea situația dumneavoastră clinica și pentru a putea realiza un plan de tratament. O seara buna!
Buna dimineata,
Aveti dosar ortodontic facut?
De obicei decizia unei operatii ortognate se face dupa niste masuratori.
In cazul unor inghesuiri dentare cea mai buna solutie este aparatul ortodontic fix.
Fatelele, coroanele sau implanturile nu vor rezolva problema.
Aveti dosar ortodontic facut?
De obicei decizia unei operatii ortognate se face dupa niste masuratori.
In cazul unor inghesuiri dentare cea mai buna solutie este aparatul ortodontic fix.
Fatelele, coroanele sau implanturile nu vor rezolva problema.
Am doua radiografii si un mulaj.Ma intereseaza strict daca se poate face altceva.Multumesc mult
Puteți sa ne trimiteti și noua dosarul ca sa va putem da mai multe detalii??
Unde as putea sa vi le trimit?Prin e-mail?
Buna dimineata,
Puteti incarca radiografiile aici, in acest fel avem acces mai multi medici la ele.
Puteti incarca radiografiile aici, in acest fel avem acces mai multi medici la ele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamentul ortodontic in ce consta?
- 9dinti strambi din fata
- 9Imi lipseste caninul drept
- 1Canini strambi
- 4as dori sa imi imbrac toti dintii
- 3Dinti strambi si gingii dezvelite
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 2Dinti strambi jos
- 6Disjunctorul dentar
- 2Aparat dentar daca nu am toti dintii/ extractii si implant intr-o sedinta
- 3Aparat dentar pentru un singur dinte
- 1Rezultat după purtare aparat dentar fix
- 3Aparat dentar fix
- 1Problema in tratamentul final ortodontie
- 3Dinti mobili - contentie
- 1Elastice intermaxilare cum se pun corect?
- 1Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 1Dinte asezat gresit
Mai multe informații despre: Tratamentul ortodontic dintii strambi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: