Nu imi permit sa termin tratamentul!
Am de 2 ani aparat dentar pe dintii de sus. In viitorul apropiat va trebui sa imi pun aparat dentar si pe dintii de jos, dar situatia mea financiara nu este prea buna in acest moment.
Vreau sa stiu care sunt consecintele faptului ca nu imi voi pune aparat dentar si pe dintii de jos(ex: structura fetei, daca am posibilitatea sa reiau tratamentul de unde am ramas cu aceleasi rezultate finale), si daca lipsa aparatului dentar de jos este o mare pierdere(tin sa mentionez ca dintii de sus erau foarte strambi si din aceasta cauza am inceput tratamentul, chiar daca si dintii de jos sunt strambi, nu e notabil si nici nu am luat in considerare aplicarea aparatului dentar si pe dintii de jos).
Vreau sa stiu care sunt consecintele faptului ca nu imi voi pune aparat dentar si pe dintii de jos(ex: structura fetei, daca am posibilitatea sa reiau tratamentul de unde am ramas cu aceleasi rezultate finale), si daca lipsa aparatului dentar de jos este o mare pierdere(tin sa mentionez ca dintii de sus erau foarte strambi si din aceasta cauza am inceput tratamentul, chiar daca si dintii de jos sunt strambi, nu e notabil si nici nu am luat in considerare aplicarea aparatului dentar si pe dintii de jos).
1 comentarii
Buna ziua. De obicei aparatele se aplica in aceeasi perioada, deci indicat este sa il aplicati si pe cel de jos, pentru ca, dincolo de aliniere, trebuie sa aveti si o ocluzie(muscatura) corecta. Bineinteles ca nu am cum sa stiu exact situatia d. voastra, dar puteti avea ulterior probleme de ocluzie, cu tensiune in maxilare si poate si probleme la nivelul unor dinti sau in articulatia temporo-mandibulara, poate sa recidiveze repede dupa ce indepartati aparatul, daca nu faceti un tratament complet. Discutati cu medicul d. voastra, poate puteti plati in rate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Devitalizare incisiv dupa tratament ortodontic?
- 1Urgent ortodont
- 2Protruzia dintilor superiori se poate trata?
- 2Aparat dentar daca nu am toti dintii/ extractii si implant intr-o sedinta
- 8Dintii migrează în timpul tratamentului?
- 1Rezultat după purtare aparat dentar fix
- 6Dinți strambi
- 2Muscatura adanca
- 2Dinte mai inalt
- 3Aparat dentar fix
- 1Ajutati-ma - aparat dentar si operatie ordonto-chirurgicala
- 1Modificare fizionomie grava extragere premolari si aparat dentar
- 0Sfat pt scoaterea premolarilor la copil de 8 ani
- 1Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 3Parodontoza si aparat ortodontic
- 1Trebuie schimbate obturatiile după îndepărtarea aparatului ortodontic?
- 1Disjunctor maxilar - lipsa aparitiei strungareata!
Mai multe informații despre: Tratamentul ortodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: