Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua
Buna seara!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9transpiratii excesive nocturne
- 20Talpa piciorului
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 15Transpiratii abundente
- 3hipersudoratie-transpiratie in exces de 2-3 ani
- 5transpiratie abundenta in zona axilei
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 2Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie dupa raceala
- 0Probleme cu răcirea, am o sensibilitate excesiva la căldură
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
- 1Transpiratie
- 5Transpirație excesivă în permanență
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: