Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua

Buna seara!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpiratia excesiva
- 3Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
- 2transpir mai mult
- 20Talpa piciorului
- 2transpiratie excesiva
- 6transpiratie excesiva la axila
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 10Transpiratie abundenta
- 4transpiratia excesiva in zona axiala
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 3transpiratie excesiva..la cel mai mic efort...
- 4Transpiratie excesiva
- 1transpiratii excesive, imediat la trezirea din somn
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 1Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
- 3Transpirație abundenta
- 1După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: