Transpirație excesivă noaptea bebe 5 săptămâni
Bebelușul meu de 5 săptămâni transpiră deseori noaptea pe spate sau pe lateralele corpului, pe Șolduri. Sunt momente când udă lenjeria patului.
De multe ori trebuie sa-l schimb de hăinuțe de 2 ori pe noapte. Precizez ca in cameră nu e căldură mare și nici bebelușul nu este îmbrăcat gros tocmai pt a-i menține o temperatura normala.
Este ceva grav? Mulțumesc mult.
De multe ori trebuie sa-l schimb de hăinuțe de 2 ori pe noapte. Precizez ca in cameră nu e căldură mare și nici bebelușul nu este îmbrăcat gros tocmai pt a-i menține o temperatura normala.
Este ceva grav? Mulțumesc mult.
1 comentarii
Buna dimineata Dna Monica
Este normal ca sugarul sa transpire mult in somn, caci sistemul de reglare a temperaturii este in curs de formare si micutii ajung repede in faza de somn adanc, cand, si adultii, inregistreaza sudoratii abundente.
Este normal ca sugarul sa transpire mult in somn, caci sistemul de reglare a temperaturii este in curs de formare si micutii ajung repede in faza de somn adanc, cand, si adultii, inregistreaza sudoratii abundente.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Transpir excesiv!!
- 3Caz nerezolvat
- 8transpir foarte mult la axila
- 1Transpiratie abundenta nocturna
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 5baietel de 6 ani care transpira foarte tare cam de 2 ani
- 10Transpiratie abundenta
- 11Transpiratie abundenta
- 16Probleme ORL
- 1de ce transpira fetita mea
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 4Transpir mult la axiale
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 0Transpiratie excesiva
- 3Transpirație abundenta
- 1Transpiratie
- 2Transpirație abundentă subraț
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva transpiratia nocturna transpiratia la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: