Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
Buna ziua ! Am o mare problema de cateva zile si nu stiu ce sa mai fac. Mi am facut analizele de sange, care au iesit bune, cu exceptia limfocitelor care sunt putin crescute fata de media normala. Am terminat recent tratamentul pentru furunculoza si stafilococ auriu cu Cirprofloxacin. Dupa ce am scapat de asta, au aparut recent dureri de cap dimineata, dificultate de concentrare, ( uit foarte repede ), voma, stare de voma persistenta, lipsa poftei de mancare si crampe stomacale care ma fac sa merg la toaleta de 10-15 ori pe zi. Ma simt groaznic, ce analize as mai putea face? multumesc
4 comentarii
Probabil v-au facut rau medicamentele la ficat, stomac, vezica biliara, rinichi..toate chimicalele pe care le-ati inghitit. Regim alimentar, un ceai hepatic sau Hepatil (ceai pentru ficat si vezica biliara), Liv52, cartofi fierti cu patrunjel verde crud (este o reteta f. buna pentru ficat). Beti apa plata, ceaiuri pentru ficat si vezica biliara - sunatoare, menta, galbenele, anghinare -, mancaruri usoare, fara prajeli, sosuri, fara mezeluri, grasimi, cascaval, branza topita, cartofi prajiti, sucuri din comert, alcool, tigari sau alte porcarii. Si multa odihna!! Corpul este intoxicat si aveti nevoie de repaos, multe lichide ca sa eliminati toxinele.
Multa sanatate! Si cand va mai reveniti, vedeti daca aveti probleme cu vezica biliara.
Multa sanatate! Si cand va mai reveniti, vedeti daca aveti probleme cu vezica biliara.
cere in farmacii tratament pt. a scapa de voma si mai ales pt. diaree.
cred- aceste probleme trebuie sa le rezolvi- MAI INTAI. Sanatate.
cred- aceste probleme trebuie sa le rezolvi- MAI INTAI. Sanatate.
Diareea de dupa un tratament cu antibiotice este in general enterocolita pseudomembranoasa si nu trebuie luate antidiareice in acest caz. Mare atentie.
Trebuie neaparat consultat un gastroenterolog.
Trebuie neaparat consultat un gastroenterolog.
Pana mergeti la un medic, daca nu ati fost inca, incercati cu ceai de menta cu sunatoare, banane, orez fiert simplu si mancat cu tot cu zeama in care a fiert.
Poate ne dati un semn cum va mai simtiti!
Sanatate maxima!
Poate ne dati un semn cum va mai simtiti!
Sanatate maxima!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 2am nevoie urgent urgent de ajutor - de 3 trei zile nu pot sa mananc nimic
- 2transpiratia excesiva
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 0transpiratie excesiva
- 1varsatul de dimineata
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 124tuse seaca persistenta
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 0sunt urmarita de chinurile hiperhidrozei, de 3 ani
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 0Copil 2 ani si 9 luni stari de voma
- 0dupa cateva secunde dupa ce beau un pahar de apa incep sa transpir
- 2Stare generală proastă
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: