Detalii in privinta pastilei "Escapel"
Am avut contact sexual pe data de 3 iunie, in timpul contactului prezervativul sa rupt, dupa care am luat pastila "Escapel" in decurs de 3 ore dupa contact. Ultima data am avut ciclul pe 25 mai si trebuia sa-mi vina ciclul pe 18-20 iunie ceea ce nu sa intamplat.am facut test de sarcina pe data de 24 iunie si imi arata pozitiv.poate fi o greseala sau chiar sunt insarcinata?
Mersi anticipat!
Mersi anticipat!
4 comentarii
Probabilitatea sa fie o greseala este de 5 %, iar probablitatea sa fie vorba de o sarcina este de 95 %.
mersi pentru raspuns dar as mai avea o intrebare:
a treia zi dupa ciclu am avut contact sexual neprotejat adica pe 28 mai...care sunt sansele cind as fi putut ramine insarcinata de atunci?
a treia zi dupa ciclu am avut contact sexual neprotejat adica pe 28 mai...care sunt sansele cind as fi putut ramine insarcinata de atunci?
mentionez ca a treia zi dupa ciclu nu am luat pastila "Escapel".si nici un fel de pastila
mersi
mersi
Daca prin "a treia zi dupa ciclu" intelegeti a treia zi numarand de la aparitia primei picaturi de sange, atunci probabilitatea de a fi ramas insarcinata cu acea ocazie este deosebit de mica.
Daca, insa, intelegeti a treia zi dupa ce nu ati mai avut menstruatie, atunci probabilitatea de a fi ramasa insarcinata cu acea ocazie este considerabila.
Daca, insa, intelegeti a treia zi dupa ce nu ati mai avut menstruatie, atunci probabilitatea de a fi ramasa insarcinata cu acea ocazie este considerabila.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 3e yasmin potrivit?
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 8este o posibila sarcina ?
- 5Qlaira. Planning familial
- 0anticonceptionale melleva 35
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
- 2anticonceptionale luate gresit
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 3Anticonceptionale
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0Anticonceptionale fara pauza...