contraceptie desorelle
Buna. Am inceput sa iau desorelle in prima zi a menstruatiei dupa cum mi-a fost recomandat de medic. As dori sa stiu incepand cu ce zi contraceptia isi face efectul? Mentionez e prima data cand folosesc o metoda contraceptiva nu sunt fumatoare si nu iau antibiotice Va multumesc anticipat
3 comentarii
Sunteti sub protectie de la prima pilula.
Buna seara e prima data cand folosesc anticonceptionale (la recomandarea medicului) Desorelle am luat din a 2a zi
a menstruatiei as vrea sa stiu cand sunt protejata ?Si as mai avea inca o intrebare, efectul anticonceptionalelor poate fi
redus daca fac niste procedee reductoare anticelulita cu cavitatie (care se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa
frecventa )?
Astept un raspuns urgent sa ma linistesc, va rog foarte mult, va multumesc!
a menstruatiei as vrea sa stiu cand sunt protejata ?Si as mai avea inca o intrebare, efectul anticonceptionalelor poate fi
redus daca fac niste procedee reductoare anticelulita cu cavitatie (care se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa
frecventa )?
Astept un raspuns urgent sa ma linistesc, va rog foarte mult, va multumesc!
buna,
am si eu o intrebare am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionalele desorelle, am luat prima zi de menstruatie insa mi sa oprit mentruatia...imi puteti spune ce ar trebui sa fac, sa i-au in continuare sau sa le opresc?si cand ar trebui sa ma astept la o noua mentruatie?
astept un raspuns cat mai repede posibil! multumesc!
am si eu o intrebare am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionalele desorelle, am luat prima zi de menstruatie insa mi sa oprit mentruatia...imi puteti spune ce ar trebui sa fac, sa i-au in continuare sau sa le opresc?si cand ar trebui sa ma astept la o noua mentruatie?
astept un raspuns cat mai repede posibil! multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 6novynette-sani
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 41anticonceptionale
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 5inceperea unei noi folii a 9-a zi, este corecta?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 4sunt protejata din prima zi?
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 3protectie la anticonceptionale
- 10anticonceptionale desorelle
- 8este o posibila sarcina ?
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 0Ce sa fac???
- 1pot lúa anticonceptionale chiar daca nu mi a venit menstruatia?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: