contraceptie desorelle
Buna. Am inceput sa iau desorelle in prima zi a menstruatiei dupa cum mi-a fost recomandat de medic. As dori sa stiu incepand cu ce zi contraceptia isi face efectul? Mentionez e prima data cand folosesc o metoda contraceptiva nu sunt fumatoare si nu iau antibiotice Va multumesc anticipat
3 comentarii
Sunteti sub protectie de la prima pilula.
Buna seara e prima data cand folosesc anticonceptionale (la recomandarea medicului) Desorelle am luat din a 2a zi
a menstruatiei as vrea sa stiu cand sunt protejata ?Si as mai avea inca o intrebare, efectul anticonceptionalelor poate fi
redus daca fac niste procedee reductoare anticelulita cu cavitatie (care se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa
frecventa )?
Astept un raspuns urgent sa ma linistesc, va rog foarte mult, va multumesc!
a menstruatiei as vrea sa stiu cand sunt protejata ?Si as mai avea inca o intrebare, efectul anticonceptionalelor poate fi
redus daca fac niste procedee reductoare anticelulita cu cavitatie (care se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa
frecventa )?
Astept un raspuns urgent sa ma linistesc, va rog foarte mult, va multumesc!
buna,
am si eu o intrebare am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionalele desorelle, am luat prima zi de menstruatie insa mi sa oprit mentruatia...imi puteti spune ce ar trebui sa fac, sa i-au in continuare sau sa le opresc?si cand ar trebui sa ma astept la o noua mentruatie?
astept un raspuns cat mai repede posibil! multumesc!
am si eu o intrebare am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionalele desorelle, am luat prima zi de menstruatie insa mi sa oprit mentruatia...imi puteti spune ce ar trebui sa fac, sa i-au in continuare sau sa le opresc?si cand ar trebui sa ma astept la o noua mentruatie?
astept un raspuns cat mai repede posibil! multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 3karissa - cum se iau?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 7am ramas cu burta mare?
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5operatie chist ovarian
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 10ultima pastila
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 0Ma ustura de cand iau anticonceptionale
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 0nu stiu ce tip de contraceptive
- 1Anticonceptionale Belara
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: