Anticonceptionale
buna...as vrea sa incep sa iau anticonceptionale...si am vazut mai multe pareri...ba ca se iau in prima zi de menstruatie...ba dupa ce iti trece. as vrea sa stiu cand pot sa incep sa le iau si dupa cat timp voi fi protejata. Astept raspuns ( urgent ). Multumesc
3 comentarii
poti incepe sa le iei din prima zi a ciclului, dupa care le iei p toate 21 de pastile in fiecare zi l aceeasi ora, knd ti s/au terminat inseamna k in 2 3 zile trebuie s iti vina ciclu!dupa c s terminat tableta faci pauza 7 zile iar in a opta zi incepi cea de/a 2 a tableta!iar protectia mi se pare k incepe l 2 3 ore dupa c ai luat pastila...km asa
Tratamentul cu anticonceptionale orale (monofazice) poate incepe in oricare din primele 5 zile ale ciclului lunar, preferabil chiar in ziua a 5-a. Pilulele se iau zilnic la aceeasi ora, preferabil seara.
In aceste conditii, sunteti protejata chiar de la prima pilula.
Prima zi a ciclului lunar trebuie socotita ziua in care sangele se arata prima data, chiar daca e vorba numai de o picatura si ceasul arata ora 23.
In aceste conditii, sunteti protejata chiar de la prima pilula.
Prima zi a ciclului lunar trebuie socotita ziua in care sangele se arata prima data, chiar daca e vorba numai de o picatura si ceasul arata ora 23.
As putea lua anticonceptionale fara sa imi dauneze, in cazul in care am hiperbilirubinemie?Care ar fi potrivite?Chiar ar fi indicat, deoarece mi s-a depistat un chistuletz pe un ovar.Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 3ati folosit cilest?
- 4yasmine si fumatul
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 1anticonceptionale
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 0Risc de sarcina ?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 1Pt prima data anticonceptionale
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: