nelamurire la anticonceptionale
mai demult am fost internata in spital si mi-au zis ca am un chist ovarian, am fost la un ginecolog si mi-a racomandat yaz, am luat 2 luni dupa care le-am oprit imi era f rau de la ele si sangeram aproape toata luna, prima luna a fost asa, a 2 nu, apoi am fost la planning family si a zis ca in primul rand yaz nu se recomanda pt chist, acum vreau sa iau anticonceptionale, credeti ca daca iau yaz este in regula? daca nu ma mai duc si la medic, adik voi fi protejata? acel medic mi-a dat yaz fara sa imi faca analize si fara sa vada chistul
3 comentarii
Acum vrei sa iei pilule tot pentru chist ? Sau doar ca si contraceptiv ? Ai mai fost la control, mai ai acel chist ?
nu m-am dus la control sa vad daca il mai am sau nu, vreau sa le iau pentru protectie, mie atunci medicul imi spusese ca si pt chist si pt protectie, numai k nu am avut 2 luni contacte, sau dak am avut a fost si prezervativ pe langa anticonceptionale
Ce ai decis sa iei ? Dupa parerea mea este in regula cu Yaz, mai ales ca prima data, din luna a doua, incepusesi sa te obisnuiesti cu ele si nu mai aveai acele sangerari si starea de rau. Daca iei corect pilulele nu mai ai nevoie de protectie suplimentara cu prezervativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 5Laurina... pot avea contact sexual din primele zile de cand le folosesc?
- 3contraceptiv potrivit
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 4ar putea fi o sarcina?
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 16Anticonceptionale Marvelon 28 expirate ?
- 7administrare yasmine
- 14Folosire Nuvaring
- 6cum iau anticonceptionale?
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 5sunt insarcinata ?
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 0anticonceptionale yasmine
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 0Am inceput gresit utilizarea anticonceptionalelor Yaz
- 0Doua zile fara anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: