Despre dantura - extractia si sinusul

Buna ziua după scoaterea unei masele am rămas cu un ciob care a fost scos acum 4 zile după 2 ani de la extracție.Când mi sa scos ciobul mi-a fost atins puțin sinusul, Azi am făcut iar o radiografie la medic și mia zis că mai am inca un ciob și să merg să îl scot e ok sa mi se deschidă iar acolo unde am fost tăiat mi sa spus să merg cat mai repede, sunt un pic speriat, mulțumesc
1 comentarii

Bună ziua,
deși nu este de dorit, deschiderea sinusului la momentul unei extracții nu este o complicație majoră.
De cele mai multe ori, ocul de extracție se umple cu sânge care funcționează ca un dop care închide comunicarea dintre gură și sinus.
Important pentru dvs este să ascultați sfaturile pe care vi le oferă medicul dentist imediat postextractional, inclusiv să nu suflați tare nasul sau să nu faceți exerciții fizice intense.
Este firesc să vă fie teama însă făceți-vă curaj și nu amânați această procedură.
Cu drag vă stau la dispoziție pentru întrebări sau nelămuriri.
Dentistul Meu:
Dr Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.
deși nu este de dorit, deschiderea sinusului la momentul unei extracții nu este o complicație majoră.
De cele mai multe ori, ocul de extracție se umple cu sânge care funcționează ca un dop care închide comunicarea dintre gură și sinus.
Important pentru dvs este să ascultați sfaturile pe care vi le oferă medicul dentist imediat postextractional, inclusiv să nu suflați tare nasul sau să nu faceți exerciții fizice intense.
Este firesc să vă fie teama însă făceți-vă curaj și nu amânați această procedură.
Cu drag vă stau la dispoziție pentru întrebări sau nelămuriri.
Dentistul Meu:
Dr Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 6fumatul dupa extractie
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 4probleme stomatolog
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 0extractie masea dupa punctie sinusala
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 1Extractie masea prin interventie chirurgicala
- 3umflatura
- 1Umflare după extractie
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 4Extractie incisiv superior
- 3Extractie masea de minte
- 0Extractie molar de minte inclus
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
Mai multe informații despre: Extractia dentara rest radicular