Inflamarea post extractie -masea de minte
Buna seara!
Saptamana trecuta mi-a fost extrasa maseaua de minte (stanga jos) prin operatie, dupa care s-a inflamat foarte rau, si la aproape o saptamana am mers inapoi la medic care mi-a prescris in sfarsit antibiotic si mi-a indepartat un pic din infectie.
Antibioticul lucreaza bine, edemul s-a micsorat insa mi-a ramas o mica umflatura tare la atingere, pe mandibula, iar pe interior un surplus de gingie imi acopera maseaua alaturata, facandu-mi imposibila masticatia.
Credeti ca se va retrage de la sine?
Va multumesc!
Saptamana trecuta mi-a fost extrasa maseaua de minte (stanga jos) prin operatie, dupa care s-a inflamat foarte rau, si la aproape o saptamana am mers inapoi la medic care mi-a prescris in sfarsit antibiotic si mi-a indepartat un pic din infectie.
Antibioticul lucreaza bine, edemul s-a micsorat insa mi-a ramas o mica umflatura tare la atingere, pe mandibula, iar pe interior un surplus de gingie imi acopera maseaua alaturata, facandu-mi imposibila masticatia.
Credeti ca se va retrage de la sine?
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua, de cele mai multe ori acea gingie se retrage de la sine. Daca nu se retrage in cateva zile, mergeti la medicul dentist pentru a o indeparta; este o procedura simpla.
Buna ziua,
va sugerez sa faceti masaj in zona respectiva, si vedeti daca se retrage si se reaseaza gingia.Daca nu trece in cateva saptamani, si e deranjanta cred ca este cazul sa mergeti la medic sa rezolve el cumva situatia.
O zi buna!
va sugerez sa faceti masaj in zona respectiva, si vedeti daca se retrage si se reaseaza gingia.Daca nu trece in cateva saptamani, si e deranjanta cred ca este cazul sa mergeti la medic sa rezolve el cumva situatia.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 3Extractie masea
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 1Extractie masea monte cu abces
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 1Dupa extractie
- 3La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
- 2Masea extrasa
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 1Umflare după extractie
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: