sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
Salut, ma numesc Mihai si sunt din Galati sotia mea sufera de anxietate atacuri de panica am fost la cativa doctori din Galati dar toti sunt indiferenti, nu reusim sa gasim un doctor cu care sa discutam si care sa ne explice situatia, sotia mea ia un tratament acum, xanax, linisan metroprolol si inca o denumire care nu imi aduc acum aminte pentru somn, pentru ca e foarte agitata si in timpul noptii si nu reuseste sa doarma, va rog daca stiti un doctor psiholog, psihiatru bun in Galati sa mil recomandati.
Multumesc.
Multumesc.
6 comentarii
Buna ziua,
Eu am fost la d-na dr.Chelariu de la spitalul CFR si sunt foarte multumita, faceam adesea accese de panica... cineva mi-a zis ca respiratia ajuta foarte mult si am invatat in timpul acceselor sa respir profund si uneori respir in punga, nu e o gluma!!! mi-a recomandat un medic sa respir in punga atunci cand fac acces de panica, mai ales cand plec la drum sau sant in incaperi inchise( sufar de caustrofobie).Evit cat pot medicamentele!!!
Cu stima,
Ecaterina Serban
Eu am fost la d-na dr.Chelariu de la spitalul CFR si sunt foarte multumita, faceam adesea accese de panica... cineva mi-a zis ca respiratia ajuta foarte mult si am invatat in timpul acceselor sa respir profund si uneori respir in punga, nu e o gluma!!! mi-a recomandat un medic sa respir in punga atunci cand fac acces de panica, mai ales cand plec la drum sau sant in incaperi inchise( sufar de caustrofobie).Evit cat pot medicamentele!!!
Cu stima,
Ecaterina Serban
Buna Mihai,
Da-mi un e-mail - si iti voi recomanda un doctor bun in Galati.
Toate cele bune,
Andrei
Da-mi un e-mail - si iti voi recomanda un doctor bun in Galati.
Toate cele bune,
Andrei
Buna,
M-am confruntat 3 ani de zile cu atacuri de panica pe care le faceam aproape in fiecare zi. Ajunsesem sa-mi fie frica sa ies singura din casa, ameteam, imi batea inima cu putere, aveam dureri in piept, simteam ca ma sufoc. Imi era teama ca am probleme grave la inima, dar dupa mai multe investigatii un medic cardiolog mi-a spus ca nu e nimic in neregula cu inima mea si mi-a recomandat sa merg la un psiholog. Sfatuita de o colega m-am dus la d-na psiholog Eva Neagu. Dupa cateva sedinte, atacurile de panica s-au rarit si simt ca sunt pe cale de a-mi recupera viata. Continui terapia si ma simt din ce in ce mai bine.
Multa sanatate,
Dorina
M-am confruntat 3 ani de zile cu atacuri de panica pe care le faceam aproape in fiecare zi. Ajunsesem sa-mi fie frica sa ies singura din casa, ameteam, imi batea inima cu putere, aveam dureri in piept, simteam ca ma sufoc. Imi era teama ca am probleme grave la inima, dar dupa mai multe investigatii un medic cardiolog mi-a spus ca nu e nimic in neregula cu inima mea si mi-a recomandat sa merg la un psiholog. Sfatuita de o colega m-am dus la d-na psiholog Eva Neagu. Dupa cateva sedinte, atacurile de panica s-au rarit si simt ca sunt pe cale de a-mi recupera viata. Continui terapia si ma simt din ce in ce mai bine.
Multa sanatate,
Dorina
buna ziua, sper sa dau de dumneavostra cat mai repede, mama mea prezinta exact aceleasi simptome ca cele pe care le, ati enumerat, nu stim unde sa ne mai ducem, a inceput sa faca aceste atacuri de anul trecut, intr, o luna am fost la urgente de 13 ori, doctorii nu ii gasesc nimic, la fel ameteste, o doare tare in piept, se sufoca, ii bate inima tare, ii este frica sa nu faca cancer, nu stim unde sa ne ducem, recomandati, mi va rog un psihiatru bun sau un psiholog bun. Va multumesc.
Buna ziua,
Imi pare rau sa aud de necazurle prin care treceti cu sotia.
In calitate de fost client al unui psihoterapeut si ca principiu general, eu as evita medicamentele din sfera psihiatriei in toate cazurile afara de cele mai grave, cand s-au constatat deja leziuni mecanice sau neurologice (cum ar fi in cazul unei schizofrenii avansate).
In orice alt caz sunt convins ca un psihoterapeut bun poate ajuta sa amelioreze sau chiar sa vindece orice simptom de tip psihologic sau chiar si psihosomatic (cum ar fi insomniile, migrenele, ulcer, etc.)
Important e sa gasiti un psihoterapeut bun si care sa isi faca meseria din vocatie si cu empatie fata de client.
Eu v-o pot recomanda pe Oana Rafa, psihoterapeutul cu care am lucrat si eu si care am recomandat-o tuturor prietenilor mei care au avut nevoie. Are cabinetul in Galati.
-*
(*modificat de admin)
Imi pare rau sa aud de necazurle prin care treceti cu sotia.
In calitate de fost client al unui psihoterapeut si ca principiu general, eu as evita medicamentele din sfera psihiatriei in toate cazurile afara de cele mai grave, cand s-au constatat deja leziuni mecanice sau neurologice (cum ar fi in cazul unei schizofrenii avansate).
In orice alt caz sunt convins ca un psihoterapeut bun poate ajuta sa amelioreze sau chiar sa vindece orice simptom de tip psihologic sau chiar si psihosomatic (cum ar fi insomniile, migrenele, ulcer, etc.)
Important e sa gasiti un psihoterapeut bun si care sa isi faca meseria din vocatie si cu empatie fata de client.
Eu v-o pot recomanda pe Oana Rafa, psihoterapeutul cu care am lucrat si eu si care am recomandat-o tuturor prietenilor mei care au avut nevoie. Are cabinetul in Galati.
-*
(*modificat de admin)
Am avut si eu mari probleme cu atacul de panica, anxietatea si depresia.Acum sunt bine, mi-am reluat serviciul si viata sociala.Am mers la doamna psihoterapeut Calin, la recomandarea surorii mele, care avusese si ea probleme asemanatoare.Sedintele de psihoterapie cu doamna psihoterapeut Calin Magda m-au ajutat sa inteleg ce mi se intampla, cum sa lupt cu anxietatea si sa o depasesc.Sunt foarte multumita de rezultate si o recomand tuturor celor care au astfel de probleme, pentru ca stie sa ofere solutiile potrivite la problemele pe care le ai, are peste 15 ani experienta profesionala si competente in mai multe forme de psihoterapii.
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 6pot scapa de dependenta de medicamente de la psihiatru?
- 15Simt o strangere la inima din cauza stresului
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 5Rispen 1mg
- 11Anxietate?
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 4Xanax cu alcool
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 13anxietate de sanatate
- 1019 ani si atac de panica
- 4sindrom anxios depresiv
- 2Insomnie (nu pot dormi mai mult de 1-2 ora pe noapte)
- 3Stari de rau de la Spitomin.
- 1Colonul iritabil este in stransa legatura cu depresia, anxietatea?
- 9Probleme depresie escitalopram
- 3Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.
- 15Anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica Antidepresivele Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Insomnia primara
- Tripanosomiaza - Boala somnului
- Insomnia la copii
- Insomnia la gravide
- Insomnia
- Insomnia familială fatală
- Antidepresivele - efecte reale sau placebo?
- Anxietatea și alimentația
- Efecte secundare ale antidepresivelor
- Ce impact au medicamentele psihotrope asupra sănătății fizice?
- Anxietate
- Insomnie
- Alimente care pot afecta somnul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: