Insomnie, anxietate
Buna ziua!
Fac un tratament cu escitalopram de o luna, problema mea este ca nu pot dormi noaptea ma trezesc noapte de nopate la ora 2, si nu mai pot adormi, sau daca adorm nu este un somn odihitor. Vreau sa mi spuneti daca pot lua Somiferm cu Melatonina, sau altceva medicamente pe baza de plante in combinatie cu escitalopram.Va rog sa ma ajutati, am un loc de munca si din cauza nesomnului nu pot face fata. Multumesc
Fac un tratament cu escitalopram de o luna, problema mea este ca nu pot dormi noaptea ma trezesc noapte de nopate la ora 2, si nu mai pot adormi, sau daca adorm nu este un somn odihitor. Vreau sa mi spuneti daca pot lua Somiferm cu Melatonina, sau altceva medicamente pe baza de plante in combinatie cu escitalopram.Va rog sa ma ajutati, am un loc de munca si din cauza nesomnului nu pot face fata. Multumesc
3 comentarii
Trebuie sa mergeti la medicul psihiatru sa va dea ceva pt somn. Medicamentele naturiste nu se combina cu cele alopate.
Poti lua fara nici o problema, nu se recomanda alopate cu naturiste pt ca acestea din urma sunt mai slabute ca efect nu din alt motiv sau ca sa se evite eventuale interferente daca cele doua trateaza acelasi simptom, de exemplu se evita antidepresivele in combinatie cu pastilele de sunatoare sau somniferele cu valeriana altfel un antidepresiv cu un hipnotic vegetal se poate lua !
Pot fi mai multe motive pentru care nu puteti dormi. Ar fi o idee sa discutati despre asta cu psihiatrul sau, poate chiar mai bine, sa faceti cateva sedinte de psihoterapie inainte de a apela la psihiatrie pentru problema cu somnul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 2am o problema cu sora mea.
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 22anxietate si depresie?
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 8frica persistenta!
- 0Anxietate!? probleme în familie, despre relaţia tată-fiică
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 3Insomnie; Rivotril dupa cateva beri
- 7anxietate si atacuri de panica
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 2Anxietate, Depresie, Schizofrenie?
- 17tulburari psihice
- 11Nu mai suport
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 4Anxietate
- 11Anxietate si atacuri de panica
- 3Atac de panica si tulburari de anxietate. Va rog ajutor!
- 3Se poate scapa de anxietate
- 2Anxietate excesiva
Mai multe informații despre: Anxietatea Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Insomnia primara
- Tripanosomiaza - Boala somnului
- Insomnia la copii
- Insomnia la gravide