Cum ati reusit sa invingeti insomnia fara chimicale?
5 comentarii
Rezolvand cauza insomniei, adica tot prin pastile date de medic dupa ce se discuta situatia cu el. Depresie, anxietate sau ce o mai fi.
Ori contracareaza doar efectul, si iti da pastile ca sa dormi, gen Seroquel 50 mg seara, sau trittico 50 mg tot seara, ori mizarten 15 mg seara, una din astea, ca nu dau dependenta si e okey.
Si asta stiu de la un medic de aici, nu zic de la mine cele trei medicatii.
Asa ca oricum ai da-o tot la pastile ajungi, restu e amageala.
Ori contracareaza doar efectul, si iti da pastile ca sa dormi, gen Seroquel 50 mg seara, sau trittico 50 mg tot seara, ori mizarten 15 mg seara, una din astea, ca nu dau dependenta si e okey.
Si asta stiu de la un medic de aici, nu zic de la mine cele trei medicatii.
Asa ca oricum ai da-o tot la pastile ajungi, restu e amageala.
Incearca sa consumi ashwagandha, este foarte buna pt somn.
Ashwaganda are și efecte secundare. Poate influenta negativ glanda tiroidă, poate produce palpitații, grețuri, probleme intestinale din cauza faptului că este afrodiziac, înainte de-a fi anxiolitic. De asemenea, este demonstrat că ridică nivelul testosteronului, ceea ce nu-i ok mai ales la femei.
Doar pentru că este plantă nu înseamnă că ajută "fără să încurce" cum ne dorim cu toții.
Doar pentru că este plantă nu înseamnă că ajută "fără să încurce" cum ne dorim cu toții.
Da, am gasit, dupa ani de zile in care am mers din medic in medic, ajungand sa iau cate cinci pastile sa pot dormi.
Mi s-a prescris de catre o doamna terapeut, Gloria Tanasescu, un tratament complex, pe o perioada de trei luni de zile, cu vitaminele D3 si B complex, in anumite doze.
Tratamentul mi l-a recomandat in urma analizelor de laborator.
Dupa 3 luni de zile am inceput sa ma simt mai bine si sa pot dormi in sfarsit.
De la 5 pastile, acum iau doar 3, in doze mult mai mici. Reusesc sa dorm chiar si 7 ore pe noapte, in conditiile in care acum cativa ani nu dormeam nicio ora.
Acum iau tratament de intretinere, si mi-a spus ca trebuie sa il urmez doi ani de zile in total, pentru ca atat dureaza sa se repare tot ce s-a stricat din cauza lipsei de somn.
Am trecut printr-o perioada extrem de grea, ajungand sa nu mai pot merge nici la serviciu un an de zile din cauza oboselii si a starii de rau.
Mi s-a prescris de catre o doamna terapeut, Gloria Tanasescu, un tratament complex, pe o perioada de trei luni de zile, cu vitaminele D3 si B complex, in anumite doze.
Tratamentul mi l-a recomandat in urma analizelor de laborator.
Dupa 3 luni de zile am inceput sa ma simt mai bine si sa pot dormi in sfarsit.
De la 5 pastile, acum iau doar 3, in doze mult mai mici. Reusesc sa dorm chiar si 7 ore pe noapte, in conditiile in care acum cativa ani nu dormeam nicio ora.
Acum iau tratament de intretinere, si mi-a spus ca trebuie sa il urmez doi ani de zile in total, pentru ca atat dureaza sa se repare tot ce s-a stricat din cauza lipsei de somn.
Am trecut printr-o perioada extrem de grea, ajungand sa nu mai pot merge nici la serviciu un an de zile din cauza oboselii si a starii de rau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insomnie, greata
- 9dependenta de droguri si insomnia
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 4mi s-a recomandat un medicament pt insomnie. In prospect scrie ca e pt epilepsie
- 6Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna
- 3Tratament contra insomniei
- 0Gemoterapia şi insomnia
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 5Cum scap de Seroquel?
- 17insomnie
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 1insomnie de luni bune
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 4insomnie de 6 luni
- 19Insomnie cronica