Depresie postanatala | Forumul Medical ROmedic

Depresie postanatala

16-07-2016
ancatoderean
Nu este medic/terapeut
ancatoderean
Buna ziua, am nascut prin cezariana de 3 luni, primul copil, il iubesc ca ochii din cap, dar din spital mi s-a facut rau, insomnii, si o teama enorma ca ii voi face rau bebelusului, de fapt aceasta stare a inceput in luna a sasea de sarcina si am luat un tratament usor pana in Ziua cezarienei, iar apoi la 3 zile l-am reluat dupa ce am avut voie sa mananc, ma simtisem bine pana am intrerupt, cele 3 zile, de atunci am o frica de nu stiu ce sa fac, mamici care vedeti aceasta postare, si care ati trecut prin asa ceva, va rog scrieti-mi si mie prin ce ati trecut si cum ati depasit!!va multumesc
7 comentarii
0
16-07-2016, ora 19:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la psihiatru pentru tratament. Va veti reveni. Au mai fost mamici pe forum inaceeasi situatie. Au urmat tratament. Si-au revenit.
0
16-07-2016, ora 19:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca sunt fonduri mergeti si la psiholog.
0
16-07-2016, ora 20:56
ancatoderean
Nu este medic/terapeut
ancatoderean
Sunt pe tratament de la inceput, am renuntat la alaptare intocmai sa imi revin, aceasta a fost indicatia medicului, ori mi-a schimbat tratamentul de 3 ori pana acum, probabil trebuie sa am rabdare pana isi face efect..nu stiu..cert e ca ma simt rau si mi-e teama..multumesc pentru raspuns
0
16-07-2016, ora 22:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratamentul cu antidepresiv isi face efectul in 2-4 maxim 6 saptamani. Cititi prospectul antidepresivului ce vi s-a prescris.

Cititi pe sectiunea Psihice topicul cu Bianca care a scris acolo postari pe zile, din prima zi de cand a luat tratament si cum incet incet si-a revenit.

Aveti rabdare cu tratamentul.
0
17-07-2016, ora 11:40
ancatoderean
Nu este medic/terapeut
ancatoderean
Multumesc mult
0
17-07-2016, ora 14:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru putin.
0
04-08-2016, ora 19:48
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Ar fi folositor sa combinati tratamentul antidepresiv cu psihoterapia, eventual cu cea de cuplu sau familie, in cazul in care multe din problemele dvs il implica si pe sot sau tin de comunicarea in familia extinsa. Venirea pe lume a unui copil e o veste placuta insa si o situatie stresanta pentru ambii parinti.

Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depresia postnatală la bărbaÈ›i
  • Conform unui studiu, tulburarea afectivă sezonieră este un mit
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • RezistenÈ›a la antidepresive ar putea avea legătură cu metabolismul
  • AcÈ›iunea directă asupra creierului ar putea inversa efectele depresiei
  • Pe măsură ce îmbătrânim, devenim mai fericiÈ›i
  • RelaÈ›ia dintre depresie È™i obezitate
  • Diabetul gestaÈ›ional asociat cu depresia, atât la începutul sarcinii, cât È™i după naÈ™tere
  • Epidurala ar putea scădea riscul depresiei postpartum?
  •