Depresie postanatala
Buna ziua, am nascut prin cezariana de 3 luni, primul copil, il iubesc ca ochii din cap, dar din spital mi s-a facut rau, insomnii, si o teama enorma ca ii voi face rau bebelusului, de fapt aceasta stare a inceput in luna a sasea de sarcina si am luat un tratament usor pana in Ziua cezarienei, iar apoi la 3 zile l-am reluat dupa ce am avut voie sa mananc, ma simtisem bine pana am intrerupt, cele 3 zile, de atunci am o frica de nu stiu ce sa fac, mamici care vedeti aceasta postare, si care ati trecut prin asa ceva, va rog scrieti-mi si mie prin ce ati trecut si cum ati depasit!!va multumesc
7 comentarii
Mergeti la psihiatru pentru tratament. Va veti reveni. Au mai fost mamici pe forum inaceeasi situatie. Au urmat tratament. Si-au revenit.
Sunt pe tratament de la inceput, am renuntat la alaptare intocmai sa imi revin, aceasta a fost indicatia medicului, ori mi-a schimbat tratamentul de 3 ori pana acum, probabil trebuie sa am rabdare pana isi face efect..nu stiu..cert e ca ma simt rau si mi-e teama..multumesc pentru raspuns
Tratamentul cu antidepresiv isi face efectul in 2-4 maxim 6 saptamani. Cititi prospectul antidepresivului ce vi s-a prescris.
Cititi pe sectiunea Psihice topicul cu Bianca care a scris acolo postari pe zile, din prima zi de cand a luat tratament si cum incet incet si-a revenit.
Aveti rabdare cu tratamentul.
Cititi pe sectiunea Psihice topicul cu Bianca care a scris acolo postari pe zile, din prima zi de cand a luat tratament si cum incet incet si-a revenit.
Aveti rabdare cu tratamentul.
Ar fi folositor sa combinati tratamentul antidepresiv cu psihoterapia, eventual cu cea de cuplu sau familie, in cazul in care multe din problemele dvs il implica si pe sot sau tin de comunicarea in familia extinsa. Venirea pe lume a unui copil e o veste placuta insa si o situatie stresanta pentru ambii parinti.
Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5indispusa, fara a mai avea dorinta de a face dragoste dupa nastere
- 12depresie postnatala si cadere nervoasa
- 2Sindrom depresiv anxios
- 3O boala sau mai multe
- 3Cum sa iesi din depresie?
- 4Depresie si anxietate
- 4Depresie
- 4Pareri
- 6Depresie
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 9Depresie de aproape un an!
- 13Tratament depresie
- 34Depresia si Masturbarea
- 2Depresie - Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta?
- 1Depresia sau altceva
- 2Depresie anxietate help
- 4Ganduri ciudate legate de propria moarte, de cum ar fi daca as muri.
- 2Diferente intre depresia clinică si distimie
- 7Depresie profunda
- 11Depresie
Mai multe informații despre: Depresia post-partum Depresia post-partum (DPP) Depresia postnatala depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: