Depresie
Buna seara Va scriu in speranta de a primi mai multe raspunsuri la problema mea psihica.Tocmai am fost de curand la medicul psihiatru de la care iau tratament regulat si care m-a diagnosticat cu schizofrenie paranoida.Acest diagnostic m-a revoltat si am inceput sa caut in toate partile informatii despre schizofrenie, cum se manifesta si nu am regasit nimic din simptome la mine.Am mers la psihiatru si i-am zis si am reusit sa imi schimb diagnosticul in tulburare depresiva desi cred ca nici asta nu am (cred nu sunt doctor ), am simtome ca atacuri de panica, transpiratii, stari de frica, panica si tahicardie sinusala ceea ce ma duce cu gandul la anxietate si nu la depresie.Va intreb pe voi ca de la pihiatru nu am primit raspuns: De ce tahicardia sau pulsul oscilant nu cedeaza la tratament daca fac tratament cu escitalopram 10 mg si amisulpirid 200mg (medicament antipsihotic prea puternic cred eu si nu stiu ce efect are )? Este prea mica doza de escitalopram ? Ce doza merge pentru simptomele mele?Asi mai avea o ultima intrebare: O tulburare depresiva, anxioasa este boala cronica, necesita tratament pentru toata viata pentru ca asa mi-a zis medicul psihiatru? Va multumesc.
1 comentarii
Aveti libertatea si dreptul de a cere o alta opinie medicala. Incercati sa gasiti un psihiatru cu experienta; puteti merge si la un psiholog clinician cu experienta pentru un diagnostic corect. Doar in functie de diagnostic se poate vedea ce solutii exista: tratament medicamentos, psihoterapie, separat sau impreuna. Este important sa fie pus un diagnostic corect, caci exista destule simptome comune la mai multe boli.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 40ajutor!!! stari anxioase, neliniste
- 38depresie, ganduri de suicid?
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 6Anxietate frica fara motiv
- 12cu ce sa inlocuiesc xanaxul?
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 4copil -anxios
- 9Anxietate. Depresie... Tratament?
- 4sindrom anxios depresiv
- 3mutism la adulti in depresie
- 5Anxietate?
- 0Tahicardie sau palpitatii?
- 33Depresie sau altceva?
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
- 7Depresie profunda
- 7Vindecare depresie
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia depresie tulburare anxios depresiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia
- Ciclotimia - tulburarea ciclotimică
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină
- Sindromul depresiv major - schimbările patologice de la nivel cerebral
- Anxietatea și alimentația