Depresie | Forumul Medical ROmedic

Depresie

16-08-2016
mihai
Nu este medic/terapeut
mihai
Buna seara Va scriu in speranta de a primi mai multe raspunsuri la problema mea psihica.Tocmai am fost de curand la medicul psihiatru de la care iau tratament regulat si care m-a diagnosticat cu schizofrenie paranoida.Acest diagnostic m-a revoltat si am inceput sa caut in toate partile informatii despre schizofrenie, cum se manifesta si nu am regasit nimic din simptome la mine.Am mers la psihiatru si i-am zis si am reusit sa imi schimb diagnosticul in tulburare depresiva desi cred ca nici asta nu am (cred nu sunt doctor ), am simtome ca atacuri de panica, transpiratii, stari de frica, panica si tahicardie sinusala ceea ce ma duce cu gandul la anxietate si nu la depresie.Va intreb pe voi ca de la pihiatru nu am primit raspuns: De ce tahicardia sau pulsul oscilant nu cedeaza la tratament daca fac tratament cu escitalopram 10 mg si amisulpirid 200mg (medicament antipsihotic prea puternic cred eu si nu stiu ce efect are )? Este prea mica doza de escitalopram ? Ce doza merge pentru simptomele mele?Asi mai avea o ultima intrebare: O tulburare depresiva, anxioasa este boala cronica, necesita tratament pentru toata viata pentru ca asa mi-a zis medicul psihiatru? Va multumesc.
1 comentarii
0
17-08-2016, ora 10:29
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Aveti libertatea si dreptul de a cere o alta opinie medicala. Incercati sa gasiti un psihiatru cu experienta; puteti merge si la un psiholog clinician cu experienta pentru un diagnostic corect. Doar in functie de diagnostic se poate vedea ce solutii exista: tratament medicamentos, psihoterapie, separat sau impreuna. Este important sa fie pus un diagnostic corect, caci exista destule simptome comune la mai multe boli.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul