Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
Bună dimineaţa. Problema mea stă în felul următor. În ultimul timp am avut un ciclu menstrual extrem de dereglat. Mai exact în ultimile luni mi-a întârziat şi 3 săptămâni. În luna decembrie am avut un contact sexual neprotejat, în luna ianuarie mi-a venit menstruaţia la timp dar acum, în februarie întârzie să apară. Precizez faptul că trebuia să vină pe data de 5 februarie, iar pe 2-3 februarie am avut nişte scurgeri maronii, în cantitate mică. Fără dureri de sâni sau altele asemenea. Exista vreo posibilitate să fie sarcină? Nu am simptome, nici măcar dureri de sâni sau alte dureri caracteristice sindromului premenstrual. Vă mulţumesc!
4 comentarii
Faceti-va repede un test de sarcina si, indiferent de rezultat, adresati-va unui ginecolog!
multumesc de raspuns. O sa imi fac un test de sarcina. Totusi, sunt 2 luni de atunci si ma gandesc ca nu ar avea cum sa fie o sarcina.nu am nici un simptom.plus ca menstruatia mi-a venit in ianuarie...
Buna, numele meu este Oana, as dori sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata daca mi-am facut deja un test de sarcina?? trebuiau sa imi vina problemele pe data de 1 februarie si suntem deja in 18 si nu mi-au venit inca. Testul mi l-am facut saptamana trecuta oare sa imi mai fac unul??? Si mi-e frica pt ca am avut un contact sexual neprotejat pe 16 ianuarie. Sunt foarte stresata!!! ast un raspuns va rog!!!
Eu cred ca ar trebui sa iti mai faci un test.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 3Pot fi gravida?
- 122oare sunt gravida?
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 7problema grava :( pot fi insarcinata?
- 10Sarcina sau nu?
- 4oare sunt insarcinata?
- 9o fi sarcina?
- 6Sunt insarcinata?!
- 4sunt insarcinata?
- 0Intarzierea menstrutie
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 8Este sau nu insarcinata?
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 0Întârziere menstruatie
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: