Întâezierea menstruaţiei-sarcină?

Bună dimineaţa. Problema mea stă în felul următor. În ultimul timp am avut un ciclu menstrual extrem de dereglat. Mai exact în ultimile luni mi-a întârziat şi 3 săptămâni. În luna decembrie am avut un contact sexual neprotejat, în luna ianuarie mi-a venit menstruaţia la timp dar acum, în februarie întârzie să apară. Precizez faptul că trebuia să vină pe data de 5 februarie, iar pe 2-3 februarie am avut nişte scurgeri maronii, în cantitate mică. Fără dureri de sâni sau altele asemenea. Exista vreo posibilitate să fie sarcină? Nu am simptome, nici măcar dureri de sâni sau alte dureri caracteristice sindromului premenstrual. Vă mulţumesc!
4 comentarii

Faceti-va repede un test de sarcina si, indiferent de rezultat, adresati-va unui ginecolog!

multumesc de raspuns. O sa imi fac un test de sarcina. Totusi, sunt 2 luni de atunci si ma gandesc ca nu ar avea cum sa fie o sarcina.nu am nici un simptom.plus ca menstruatia mi-a venit in ianuarie...

Buna, numele meu este Oana, as dori sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata daca mi-am facut deja un test de sarcina?? trebuiau sa imi vina problemele pe data de 1 februarie si suntem deja in 18 si nu mi-au venit inca. Testul mi l-am facut saptamana trecuta oare sa imi mai fac unul??? Si mi-e frica pt ca am avut un contact sexual neprotejat pe 16 ianuarie. Sunt foarte stresata!!! ast un raspuns va rog!!!

Eu cred ca ar trebui sa iti mai faci un test.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 2sunt gravida?
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 0tulburari sexuale... care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 2Sunt gravida?
- 10Insarcinata sau nu?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 11intarzierea menstruatiei dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 0menstruatie dereglata
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 1Posibila sarcina?
- 10gravida?
- 1Posibila sarcina ?
- 0Sarcina?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: