Sex si menstruație
Buna ziua. Am o Dilema. Acum câteva zile am intretinut relatii intime cu iubitul (neprotejat). Am avut doua partide. Una normala. In cea dea doua partida iubitul meu a ejaculat in mine dar atunci cand a ieșit am observat ca imi venise menstruatia. Tin sa menționez ca nu am un ciclu regulat. Adică nu imi vine pe aceeași dată niciodată. De exemplu luna trecuta mi-a venit pe 12 si acum pe 9. (Exact cand am facut sex).. Nu ma așteptam sa imi vina pe 9. Intrebarea mea este: Este posibil sa fi rămas însărcinată?
3 comentarii
Multumesc pentru vizualizari dar as prefera si un răspuns pentru ca sunt rare nedumerita si in același timp nerăbdătoare !
Va cam fortati norocul, asta voiati sa auziti? Ce credeti ca se va intampla daca veti continua sa faceti sex neprotejat ? Cu atat mai mult cu cat nu aveti ciclu menstrual neregulat este important sa luati masurile contraceptive potrivite, Ar fi de preferat sa faceti un control ginecologic ca sa aflati care este cauza CM neregulat.
In ceea ce priveste situatia actuala: este greu de spus daca exista un risc de sarcina. Venirea CM nu este intotdeauna legata de disparitia riscurilor de sarcina. Poate aparea sangerare si poate exista risc de sarcina, mai ales in primele 1-2 zile.
Chiar acum cateva zile scria cineva pe forum ca a ramas insarcinata desi avusese 2-3 CM pana a costatat sarcina.
Va recomand educatie sexuala serioasa din surse verificate, credibile.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
In ceea ce priveste situatia actuala: este greu de spus daca exista un risc de sarcina. Venirea CM nu este intotdeauna legata de disparitia riscurilor de sarcina. Poate aparea sangerare si poate exista risc de sarcina, mai ales in primele 1-2 zile.
Chiar acum cateva zile scria cineva pe forum ca a ramas insarcinata desi avusese 2-3 CM pana a costatat sarcina.
Va recomand educatie sexuala serioasa din surse verificate, credibile.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Nu zice nimeni ca mi-ar pare rau daca as fi insarcinata. Vreau doar sa stiu daca este posibil pentru ca eu stiam ca nu se poate ramane insarcinata la menstruație dar acum ca spuneti ca exista șanse mai ales in primele 2 zile... Tin sa cred ca exista multe mituri despre asta..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 8pot ramane gravida?
- 0oare sunt insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 0credeti ca este o sarcina
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 1Posibila sarcina ?
- 1Sarcinaaaa????
- 8Imi doresc o sarcina, credeti ca pot spera la una in urma contactelor avute?
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 0Sangerare de implantare ? Sanse de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: