Sex si menstruație

10-12-2016
Bubu94
Nu este medic/terapeut
Bubu94
Buna ziua. Am o Dilema. Acum câteva zile am intretinut relatii intime cu iubitul (neprotejat). Am avut doua partide. Una normala. In cea dea doua partida iubitul meu a ejaculat in mine dar atunci cand a ieșit am observat ca imi venise menstruatia. Tin sa menționez ca nu am un ciclu regulat. Adică nu imi vine pe aceeași dată niciodată. De exemplu luna trecuta mi-a venit pe 12 si acum pe 9. (Exact cand am facut sex).. Nu ma așteptam sa imi vina pe 9. Intrebarea mea este: Este posibil sa fi rămas însărcinată?
3 comentarii
0
11-12-2016, ora 10:36
Bubu94
Nu este medic/terapeut
Bubu94
Multumesc pentru vizualizari dar as prefera si un răspuns pentru ca sunt rare nedumerita si in același timp nerăbdătoare !
0
11-12-2016, ora 13:56
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Va cam fortati norocul, asta voiati sa auziti? Ce credeti ca se va intampla daca veti continua sa faceti sex neprotejat ? Cu atat mai mult cu cat nu aveti ciclu menstrual neregulat este important sa luati masurile contraceptive potrivite, Ar fi de preferat sa faceti un control ginecologic ca sa aflati care este cauza CM neregulat.
In ceea ce priveste situatia actuala: este greu de spus daca exista un risc de sarcina. Venirea CM nu este intotdeauna legata de disparitia riscurilor de sarcina. Poate aparea sangerare si poate exista risc de sarcina, mai ales in primele 1-2 zile.
Chiar acum cateva zile scria cineva pe forum ca a ramas insarcinata desi avusese 2-3 CM pana a costatat sarcina.
Va recomand educatie sexuala serioasa din surse verificate, credibile.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
0
11-12-2016, ora 21:53
Bubu94
Nu este medic/terapeut
Bubu94
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Nu zice nimeni ca mi-ar pare rau daca as fi insarcinata. Vreau doar sa stiu daca este posibil pentru ca eu stiam ca nu se poate ramane insarcinata la menstruație dar acum ca spuneti ca exista șanse mai ales in primele 2 zile... Tin sa cred ca exista multe mituri despre asta..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •