Este posibil sa ramana insarcinata?
Luna trecuta prietena mea nu a mai luat nici un fel de contraceprive, iar in timpul actelor sexuale nu am folosit nici prezervativul, dar cu toate astea am fost atent si nu am ejaculat in interiorul ei!Am iesit de fiecare data cu 3-5 secunde inainte de a ejacula!
Problema e ca luna asta pe data de 09 trebuia sa-i vina ciclul, dar in schimb s-a ales doar cu stari de voma, dureri de stomac si somnolonta!A facut un test de sarcina (a iesit negativ) dar cred ca este prea devreme iese rezultatul!Am inteles ca testul se face dupa 10 zile din ziua in care trebuia sa ii vina ciclul!
Este posibil sa fi ramas insarcinata sau este doar o intarziere a ciclului?Este posibil sa nu ii vina ciclul dar totusi sa nu ramana insarcinata?Care este perioada in care se poate face chiuretaj?
Va multumesc mult pentru rabdarea si timpul acordat!
Problema e ca luna asta pe data de 09 trebuia sa-i vina ciclul, dar in schimb s-a ales doar cu stari de voma, dureri de stomac si somnolonta!A facut un test de sarcina (a iesit negativ) dar cred ca este prea devreme iese rezultatul!Am inteles ca testul se face dupa 10 zile din ziua in care trebuia sa ii vina ciclul!
Este posibil sa fi ramas insarcinata sau este doar o intarziere a ciclului?Este posibil sa nu ii vina ciclul dar totusi sa nu ramana insarcinata?Care este perioada in care se poate face chiuretaj?
Va multumesc mult pentru rabdarea si timpul acordat!
3 comentarii
Repetati testul de sarcina la 7-10 zile de intirziere menstruala. E posibil sa fie vorba si despre o neregularitete a ciclului menstrual(mai ales daca ciclul era neregulat si inainte de a lua contraceptive).
Curetaj se poate face pina la 12 sapt de sarcina(socotite din prima zi a ultimei menstruatii).
Curetaj se poate face pina la 12 sapt de sarcina(socotite din prima zi a ultimei menstruatii).
Daca inainte sa ia anticonceptionale avea un ciclu menstrual neregulat, la fel il are si acum, cind nu mai ia.Asadar asta ar putea fi cauza intirzierii menstruatiei.Starile pe care le descrieti pot fi semne de sarcina dar pot fi si semne ale unor tulburari digestive. Daca menstruatia intirzie mai mult decit 2 sapt de la data la care era asteptata, este bine sa mergeti la un ginecolog, pentru a putea exclude cu certitudine o eventuala sarcina
este riscul sa ramana insarcinata daca a curs pe vagin si nu inauntru ? putin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 3sunt insarcinata?
- 3sunt gravida?
- 3risc de sarcina?
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 9Sunt gravida?
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 7A rămas însărcinată?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?
- 14Sarcina sau nu?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Sarcinaaaa????
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 1Semn de sarcina?
- 0Ce poate fi?
- 9Exista riscul de sarcina?
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?