nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
am facut sex neprotejat cu prietena mea si nu stiu sigur daca am ejaculat inauntru...poate ramane insarcinata?ce trebuie sa faca daca nu a luat pastila de a 2 a zi si au trecut mai mult de 72 ore ?multumesc
7 comentarii
Are ciclu regulat ? Cate zile mai avea pana la venirea menstruatiei ?Sau cate zile au trecut de la ultima menstruatie pana ce ati facut sex neprotejat ?
s-a intamplat in data de 01.01.2010 iar ciclu ii vine prin 14...este vreo problema ?multumesc pentru raspuns
Era in perioada fertila, deci putea sa ramana insarcinata. dar poate ca nu s-a intamplat acest lucru.nu ai ce face, trebuie sa astepti sa vina menstruatia. Daca intarzie sa faca un test de sarcina.
In seara asta am facut sex neproteja cu prietena mea si cred ca am ejaculat foarte foarte putin in ea.Are ciclul oarecum regulat 28 maxim pe 1 ii vinde ciclul de data asta ia venit pe 28 si astazi pe 3 am facuto.Este posibil sa ramana insarcinata?dupa cat timp este valid un test de sarcina sau cum putem afla fiindca nu as vrea sa ia pastila de a doua zi degeaba?multumesc anticipat
Daca i-a venit pe 28 inseamna ca de abia i s-a terminat, deci nu are cum sa ramana gravida. Un test de sarcina, dar unul bun, poate sa il faca chiar acum pt linistea voastra dar parerea mea e ca nu a ramas insarcinata.
Multumesc pentru raspuns si daca imi puteti recomanda un test de sarcina mai bun?
Nu mai stiu exact denumirea lor pt ca eu nu am mai folosit de vreo 2 ani, dar la farmacie le poti cere pe cele care dau rezultatul cel mai sigur 99%, cel pe care l-am folosit eu este productie franceza si este intr-o cutie roz, acum 2 ani costa vreo 15 lei, era cel mai scump, dar este cel mai eficient si sigur, in cazul in care e folosit exact dupa indicatii. Dar nu cred ca e nevoie pt ca sigur nu a ramas gravida dar faceti-o totusi ca sa va linistiti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 2sunt insarcinata?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 4sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?
- 0e posibila o sarcina?
- 0Sint insarcinatà ?
- 4gravida? ajutoooor!
- 3este posibila o sarcina?
- 5pre-ejacularea este normala?
- 3posibila sarcina?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 6ejaculare in timpul somnului
- 8Exista sanse sa fii ramas insarcinata?
- 0Sunt sau nu insarcinata ?
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 1Sarcina sau nu?
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: