Poate exista o sarcina?

30-09-2016
nicoleta16
Nu este medic/terapeut
nicoleta16
Am avut un contact sexual neprotejat acum 4 sapt (2.09) de foarte scurta durata (maxim 5 min.) in care nu a existat ejaculare in interior si nici o ejaculare recenta (ultima ejaculare a fost cu 2 zile inainte). Menstruatia mi a venit cu 2 zile mai devreme (14.09) a fost mai redusa cantitativ, dar de mai lunga durata, mai exact 6 zile. Am efectuat testul de sarcina la 28 de zile de la contact cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Totusi poate exista o sarcina?
4 comentarii
0
13-10-2016, ora 11:26
The0dora
Nu este medic/terapeut
The0dora
Buna Nicoleta. Eu cred ca nu sunt sanse sa fi insarcinata dar cauta sa te informezi mai mult despre riscurile de a ramane insarcinata in cazul in care nu-ti doresti asta. Nu conteaza daca a mai ejaculat recent sau nu sau daca "nu a ejaculat in interior". Citeste despre lichidul preejaculator ca daca viitoare sa nu mai stai cu grija. Succes!
0
13-10-2016, ora 18:55
nicoleta16
Nu este medic/terapeut
nicoleta16
Multumesc pentru raspuns. Da am citit mai multe articole despre acest lichid si informatiile difera de aceea am ramas cu cateva intrebari. Menstruatia mi a venit si luna aceasta la data normala deci am avut 2 menstruatii de la acel contact. Sper ca totul sa fie bine. Credeti ca ar mai fi necesar sa repet un test de sarcina cand mi se termina menstruatia?
0
17-10-2016, ora 12:45
The0dora
Nu este medic/terapeut
The0dora
Nu cred ca este necesar dar pentru linistea ta, o poti face. Succes si ai grija pe viitor pentru ca si stresul ca ai putea fi insarcinata daca nu-ti doresti, iti poate intarzia menstruatia.
0
17-10-2016, ora 20:13
nicoleta16
Nu este medic/terapeut
nicoleta16
Nu a fost cazul unei intarzieri menstruale, dar tot am fost putin stresata din aceste cauze. O sa il repet. Credeti ca daca il voi face la 7 sapt de la contact si va fi negativ va mai fi vreun motiv de ingrijorare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •