Poate exista o sarcina?
Am avut un contact sexual neprotejat acum 4 sapt (2.09) de foarte scurta durata (maxim 5 min.) in care nu a existat ejaculare in interior si nici o ejaculare recenta (ultima ejaculare a fost cu 2 zile inainte). Menstruatia mi a venit cu 2 zile mai devreme (14.09) a fost mai redusa cantitativ, dar de mai lunga durata, mai exact 6 zile. Am efectuat testul de sarcina la 28 de zile de la contact cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Totusi poate exista o sarcina?
4 comentarii
Buna Nicoleta. Eu cred ca nu sunt sanse sa fi insarcinata dar cauta sa te informezi mai mult despre riscurile de a ramane insarcinata in cazul in care nu-ti doresti asta. Nu conteaza daca a mai ejaculat recent sau nu sau daca "nu a ejaculat in interior". Citeste despre lichidul preejaculator ca daca viitoare sa nu mai stai cu grija. Succes!
Multumesc pentru raspuns. Da am citit mai multe articole despre acest lichid si informatiile difera de aceea am ramas cu cateva intrebari. Menstruatia mi a venit si luna aceasta la data normala deci am avut 2 menstruatii de la acel contact. Sper ca totul sa fie bine. Credeti ca ar mai fi necesar sa repet un test de sarcina cand mi se termina menstruatia?
Nu cred ca este necesar dar pentru linistea ta, o poti face. Succes si ai grija pe viitor pentru ca si stresul ca ai putea fi insarcinata daca nu-ti doresti, iti poate intarzia menstruatia.
Nu a fost cazul unei intarzieri menstruale, dar tot am fost putin stresata din aceste cauze. O sa il repet. Credeti ca daca il voi face la 7 sapt de la contact si va fi negativ va mai fi vreun motiv de ingrijorare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 3Oare pot ramane insarcinata?
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 2posibila sarcina?
- 2Infectie sau sarcina??
- 6Am rămas însărcinată ?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 0Testele de sarcina
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: