din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
din greseala am uitat sa incep sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale si am luat-o pe cea de azi, adica marti.vreau sa stiu daca mai sunt protejata, daca totusi continui sa iau pastilele corect in continuare?Deci practic voi lua si pastile de luni, , L, , , atunci cand voi ajunge la ziua de luni.Mentionez ca anticonceptionalele se numesc Jeanine.Va rog sa imi dati un sfat, daca am nevoie de protectie suplimentara..!Va multumesc!
5 comentarii
Da, sunteti protejata, deoarece la anticonceptionalele monofazice (asa cum este Jeanine) compozitia pilulelor este aceeasi, marcarea zilei fiind numai ca sa va ajute in cazul in care aveti dubii de tip "oare azi am luat pilula ?"
buna seara sunt un pensionar si am o pb de vreo 2-3 zile am gura amara toata ziua ce pot sa fac ma puteti ajuta?
Buna ziua!Alta problema a intervenit, de vreo 2-3 zile am observat niste firisoare de sange pe lenjeria intima, puteti sa-mi spuneti ce cauza poate determina aparitia acestora?Mentionez ca pe data de 13.07, v-am cerut sfatul in legatura cu inceperea anticonceptionalelor intr-o zi de marti in loc de luni. Este oare aceasta o cauza a aparitiei acestor firisoare de sange?Nu am alta durere, nici de abdomen, nici stari de greata..Este prea lunga perioada de cand utilizez anticonceptionale( 2 ani jumatate)?ar trebui sa le intrerup?
Va rog dati-mi un sfat!!!
Va rog dati-mi un sfat!!!
buna ziua!am o intrebare:inainte de a incepe o noua folie de anticonceptionale Jeanine(pastila de LUNI am luat-o MARTI), am avut contact sexual neprotejat, adica in acea pauza de 7 zile, este posibil sa fi ramas insarcinta pentru ca acum, dupa ce am terminat folia de anticoncep. sangerarea a durat vreo 2 zile si f putin sange...?de obicei era putin mai abundenta.Mentionez ca nu am greuturi si nici sanii mariti si durerosi.Va rog, astept un raspuns!!!Va multumesc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa folosesc o metoda contraceptiva eficienta
- 3cat timp sa ma protejez suplimentar?
- 3am uitat sa iau o pilula si am luat-o dupa aproape 2 ore.
- 6microgynon si arcoxia
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 5anticonceptionale desorelle
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 3Am uitat pastila si am luat-o peste o ora
- 0anticonceptionalele
- 0Problema anticoncepţionale
- 0Mercilon uitat
- 2Pilula 14 uitata
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: