Pot exista diferente intre anticonceptionale?
Iau Milligest de 2 luni de zile si doamna doctor care mi le-a prescris mi-a spus sa iau prima pastiluta in pauza de 7 zile in momentul in care apare prima picatura de sange.Am o prietena care ia anticonceptionalele Logest, insa ea incepe sa ia pastiluta dupa pauza de 7 zile.Pot exista diferente intre anticonceptionale?iau pastiluta bine?va multumesc anticipat.
4 comentarii
buna, eu am luat 3 feluri de anticonceptionale pana acuma, iar in mod normal doar acum 2 luni knd ai inceput sa iei pastilele, prima trebuie luata la prima picatura de sange, dar urmatoarele luni iei dupa 7 zile de pauza nu tot la prima "picatura" ca la inceput(cum ia si prietena ta)
diferenta intre anticonceptionale este ca unele au 28 de pastile nu trenuie pauza deloc, iar cele cu 21, la toate trebuie sa faci pauza 7 zile apoi sa incepi.
sper sati fie de ajutor sfatul meu :*
o zi buna
diferenta intre anticonceptionale este ca unele au 28 de pastile nu trenuie pauza deloc, iar cele cu 21, la toate trebuie sa faci pauza 7 zile apoi sa incepi.
sper sati fie de ajutor sfatul meu :*
o zi buna
buna, multumesc mult pentru raspuns.Akum daca le-am luat si a doua luna la fel ca prima oara poate influenta cumva menstruatia, poate exista riscul de a ramane insarcinata?
O sa-ti urmez sfatul si o sa iau pastilutele dupa pauza de 7 zile, sper ca nu va influenta cu nimic menstruatia k le voi incepe dupa pauza de 7 zile
Iti multumesc mult pentru raspuns si sper sa imi poti raspunde si la acest mesaj.:*
O sa-ti urmez sfatul si o sa iau pastilutele dupa pauza de 7 zile, sper ca nu va influenta cu nimic menstruatia k le voi incepe dupa pauza de 7 zile
Iti multumesc mult pentru raspuns si sper sa imi poti raspunde si la acest mesaj.:*
npc, nu stiu cum tia venit menstruatia pana acuma dar de luna viitoare ar fi normal sa vina in pauza de 7 zile dupa 1, 2 sau 3 zile de pauza depinde.in legatura cu sarcina nu ai cum sa ramai gravida daca le iei in fiecare zi, esti protejata pe toata perioada lunii si in cele 7 zile de pauza in care nu iei nici o pastila.
:*:*
:*:*
prima menstruatie mi-a venit a4-a zi...dar akum chiar daca vine astept sa treaca pauza de 7 zile si a 8-a le incep. :*:*:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 10efecte postinor 2
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 7am ramas cu burta mare?
- 7marvelon 28...indoieli
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 11Dupa Postinor, cand se incepe folia de Yasmin
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 4anticonceptionale
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 0schimbare data ciclu menstrual
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: