Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
buna ziua mă numesc cicireaga Mariana am 37 de ani și sunt din București as avea și eu o întrebare mie mi a venit menstruația pe 20 februarie și pe luna lui martie nu mi a venit da in schimb îmi curge din mamelonul drept un lichid alb mi am făcut textu de sarcina și mi a ieșit o linie am fost la un medic la un spital care nu dau nume iar pe doctor al cunosc este cel mai bun doctor nu ai dau nume mi a făcut ecografie trasvaginale și mi a zis că am o infecție iar lichidul care îmi curge de la memelonu este tot de la infecție și mi a dat tratament sa iau niste ovule anticioptionale logest niste 4 pastilute care nu mai știu cum se numesc o cutie tot cu pastile și mi a zis sa folosesc ovulele și anticioptionale și nu mi a venit 5 zile am luat și nu mi a venit alea se luă înainte de menstruație sau in timpul menstruației
2 comentarii
Luati si alte medicamente?
Analiza prolactinei ati facut-o?
Analiza prolactinei ati facut-o?
Ce este ăla analiza prolactiva și am luat o singura data o pastila slaboficat că am și un pic de burta și am luat o pastila de slaboficat că am citit că este buna pentru că sa nu depun mai multa grasime da in rest nu iau nici o pastila decât slaboficat odată și l am întrerupt
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 4cand este sigur ?
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 17Mercilon
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 7marvelon 28...indoieli
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 10Exista oare o solutie?
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 7mercilon
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 3Anticonceptionale Belara
- 3Secretie san adolecenta
Mai multe informații despre: Scurgerile mamelonare Administrarea contraceptivelor Scurgerile prin mamelon absenta menstruatiei scurgerea mamelonara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: