Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon

buna ziua mă numesc cicireaga Mariana am 37 de ani și sunt din București as avea și eu o întrebare mie mi a venit menstruația pe 20 februarie și pe luna lui martie nu mi a venit da in schimb îmi curge din mamelonul drept un lichid alb mi am făcut textu de sarcina și mi a ieșit o linie am fost la un medic la un spital care nu dau nume iar pe doctor al cunosc este cel mai bun doctor nu ai dau nume mi a făcut ecografie trasvaginale și mi a zis că am o infecție iar lichidul care îmi curge de la memelonu este tot de la infecție și mi a dat tratament sa iau niste ovule anticioptionale logest niste 4 pastilute care nu mai știu cum se numesc o cutie tot cu pastile și mi a zis sa folosesc ovulele și anticioptionale și nu mi a venit 5 zile am luat și nu mi a venit alea se luă înainte de menstruație sau in timpul menstruației
2 comentarii

Luati si alte medicamente?
Analiza prolactinei ati facut-o?
Analiza prolactinei ati facut-o?

Ce este ăla analiza prolactiva și am luat o singura data o pastila slaboficat că am și un pic de burta și am luat o pastila de slaboficat că am citit că este buna pentru că sa nu depun mai multa grasime da in rest nu iau nici o pastila decât slaboficat odată și l am întrerupt

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 17Mercilon
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 7mai multe intrebari despre logest
- 5menstruatie inainte de terminarea pilulelor
- 19Am uitat de iau pilula. Acum ce fac?
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 21E prima data cand iau anticonceptionale
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 6yasmin+nizoral
- 1Ce perioada pot folosii anticonceptionale fara intrerupere?
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
- 2Durere la un san
Mai multe informații despre: Scurgerile mamelonare Administrarea contraceptivelor Scurgerile prin mamelon absenta menstruatiei scurgerea mamelonara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: