contraceptive - nu stiu ce sa fac?

prietena mea are 17 ani...ultima oara cand am facut dragoste s-a rupt prezervativul...a luat postinor 2 si mi-a marturisit ca a mai luat si inainte sa fim impreuna, de mai multe ori anul acesta. este posibil sa nu mai poata avea copii daca a luat de atatea ori intr-un interval asa de scurt?
va multumesc
va multumesc
2 comentarii

Rareori "pastila de a doua zi" poate da infertilitate, majoritatea doctorilor dealtfel crede ca nu exista nici o legatura. Pe de alta parte, sunt posibile alte efecte secundare care se cumuleaza in timp, de aceea "pastila de a 2-a zi" trebuie privita ca un "plan B".
In ceea ce priveste prezervativele care se rup... intre un prezervativ de calitate si unul prost e exact diferenta dintre Renault si Dacia, desi poate ca arata la fel.
In ceea ce priveste prezervativele care se rup... intre un prezervativ de calitate si unul prost e exact diferenta dintre Renault si Dacia, desi poate ca arata la fel.

Sunt deacord cu diferenta intre Renault si Dacia. Dar va intreb, ce va face sa credeti ca DOAR prezervativele de proasta calitate se rup? Am 26 de ani si poate aceeasi credinta am avut-o si eu timp de multi ani la rand, pana cand am patit pe propria piele sa se rupa prezervativul - mai mult... de 2 ori aproape consecutiv - intr-o perioada de max 3 saptamani! Abia trecuse socul de la primul esec si... surpriza !!! A doua oara, la fel! Si erau DUREX !!!! Din loturi diferite si cumparate din locuri diferite! Si in termen de garantie! Stiti altele mai bune?!?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce contaceptive sa iau?
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 2anticonceptionalele sunt 100 la suta sigure?
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 3sex neprotejat la adolescenti
- 4Ce fel de anticonceptionale sa folosesc?
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 11Dupa Postinor, cand se incepe folia de Yasmin
- 4Este insarcinata?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 12yasmin
- 10Exista vreun risc???
- 13Anticonceptionale ARTIZIA
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 2Yaz si Yasmin
- 0Doua zile fara anticonceptionale
- 1Oare sunt gravidă?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: