contraceptive - nu stiu ce sa fac?
prietena mea are 17 ani...ultima oara cand am facut dragoste s-a rupt prezervativul...a luat postinor 2 si mi-a marturisit ca a mai luat si inainte sa fim impreuna, de mai multe ori anul acesta. este posibil sa nu mai poata avea copii daca a luat de atatea ori intr-un interval asa de scurt?
va multumesc
va multumesc
2 comentarii
Rareori "pastila de a doua zi" poate da infertilitate, majoritatea doctorilor dealtfel crede ca nu exista nici o legatura. Pe de alta parte, sunt posibile alte efecte secundare care se cumuleaza in timp, de aceea "pastila de a 2-a zi" trebuie privita ca un "plan B".
In ceea ce priveste prezervativele care se rup... intre un prezervativ de calitate si unul prost e exact diferenta dintre Renault si Dacia, desi poate ca arata la fel.
In ceea ce priveste prezervativele care se rup... intre un prezervativ de calitate si unul prost e exact diferenta dintre Renault si Dacia, desi poate ca arata la fel.
Sunt deacord cu diferenta intre Renault si Dacia. Dar va intreb, ce va face sa credeti ca DOAR prezervativele de proasta calitate se rup? Am 26 de ani si poate aceeasi credinta am avut-o si eu timp de multi ani la rand, pana cand am patit pe propria piele sa se rupa prezervativul - mai mult... de 2 ori aproape consecutiv - intr-o perioada de max 3 saptamani! Abia trecuse socul de la primul esec si... surpriza !!! A doua oara, la fel! Si erau DUREX !!!! Din loturi diferite si cumparate din locuri diferite! Si in termen de garantie! Stiti altele mai bune?!?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 11anticonceptionalele karissa nu sunt eficiente din prima luna?
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 11ingrijorare din cauza escapelle
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 3Motive de ingrijorare?
- 1Artizia si anticonceptionale
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 2Prezervativ rupt
- 1Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: