Daca consum 4 litri de apa pe zi, mai mult lichide, supe, am sanse sa slabesc?
Daca consum 4 litri de apa pe zi, mai mult lichide, supe, am sanse sa slabesc?
Am 18 ani, 1, 74m si 63 kg. Ar trebui sa am vreo 60kg sau 59kg.
Daca beau multa apa si nu consum mancaruri bogate in calorii, oare slabesc? Pe langa gminastica de jumatate de ora ?
Va multumesc.
Am 18 ani, 1, 74m si 63 kg. Ar trebui sa am vreo 60kg sau 59kg.
Daca beau multa apa si nu consum mancaruri bogate in calorii, oare slabesc? Pe langa gminastica de jumatate de ora ?
Va multumesc.
5 comentarii
Trebuie sa renunti definitiv la dulciuri, paine alba, paste, fast food, si orice altceva ambalat gen chipsri, biscuiti, etc.
Mananca mai multe proteine si limiteaza carbohidratii iar ultima masa sa fie cu cel putin 3 ore inainte de culcare.
Poti tu sa bei cata apa vrei si poti sa faci o ora sport pe zi, ca tot nu vei slabi daca nu tii si un regim alimentar.
Mananca mai multe proteine si limiteaza carbohidratii iar ultima masa sa fie cu cel putin 3 ore inainte de culcare.
Poti tu sa bei cata apa vrei si poti sa faci o ora sport pe zi, ca tot nu vei slabi daca nu tii si un regim alimentar.
4 litri de apa pe zi este (cam) mult !
Va recomand sa va adresati unui medic nutritionist, care va va stabili, individualizat, un regim
alimentar.
In acelasi sens, al echilibrarii greutatii, poate actiona si tratamentul homeopat de care va spuneam in raspunsul anterior.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Va recomand sa va adresati unui medic nutritionist, care va va stabili, individualizat, un regim
alimentar.
In acelasi sens, al echilibrarii greutatii, poate actiona si tratamentul homeopat de care va spuneam in raspunsul anterior.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Sa nu faci prostia asta! Organismul iti spune exact ce cantitate are nevoie. Daca bei in plus si cantitate mare nu faci decat sa-ti obosesti rinichii si sa "speli" din organism si ce nu e ste cazul.
Pentru slabit exista o singura reteta sigura si miraculoasa: MISCAREA! Fara, orice incerci va ajunge un esec.
Sanatate!
Pentru slabit exista o singura reteta sigura si miraculoasa: MISCAREA! Fara, orice incerci va ajunge un esec.
Sanatate!
Ba mai mult, peste trei litri de apa se produce intoxicatia cu apa, este vorba si d elichid in general
nu trebuie depasit consumul de 3 litri de lichid pe zi, Si la 1, 74 este foarte bine sa ai 63 de kilograme. Sa nu ajungi sa ai tendinte de anorexie nervoasa.
Sanatate.
nu trebuie depasit consumul de 3 litri de lichid pe zi, Si la 1, 74 este foarte bine sa ai 63 de kilograme. Sa nu ajungi sa ai tendinte de anorexie nervoasa.
Sanatate.
Cel mai important este cum arati toate fetele se plang ca au burta sau colacei dar le vezi toata ziua cu sticla de suc in mana, tot ce este acidulat ingrasa si cel mai important ingrasa ficatul ceea ce aflii doar atunci cand faci steatoza hepatica.
Eu am slabit de la 114kg la 98 in decursul a unui an jumate doar cu sport facut acasa si la aparatele din parc, mancand mai mult ciorbe si supe sau mai putin din celelalte, fara nici un fel de sucuri, ape minerale sau bere, si din mai anul asta cand mam operat din nou am inceput sa depun iar si iar si acum am din nou 110 kg, si ca sa fie tacamul complet nu am voie sa fac nici un fel de miscare care sami forteze muschii abdominali, am tinut greutatea intre 106-108 prin cantitatea de mancare cam trei luni dupa care am inceput chimioterapia si nam mai putut.
CEL MAI USOR ESTE SA SLABESTI SI CEL MAI GREU ESTE SA TE MENTII ca sar putea sa depui dublu decat ai dat jos asa ca ai grija.
Eu am slabit de la 114kg la 98 in decursul a unui an jumate doar cu sport facut acasa si la aparatele din parc, mancand mai mult ciorbe si supe sau mai putin din celelalte, fara nici un fel de sucuri, ape minerale sau bere, si din mai anul asta cand mam operat din nou am inceput sa depun iar si iar si acum am din nou 110 kg, si ca sa fie tacamul complet nu am voie sa fac nici un fel de miscare care sami forteze muschii abdominali, am tinut greutatea intre 106-108 prin cantitatea de mancare cam trei luni dupa care am inceput chimioterapia si nam mai putut.
CEL MAI USOR ESTE SA SLABESTI SI CEL MAI GREU ESTE SA TE MENTII ca sar putea sa depui dublu decat ai dat jos asa ca ai grija.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8un regim de slabire...testat
- 2Ce am? Ce fac? M-am ingrasat 8 kg in 6 luni!
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 4vreau sa slabesc fara sa fac sport
- 4prea multe kg...prea putina vointa.prea multe diete si prea putine rezultate...
- 206Vreau sa slabesc 30 kg - macar atat!
- 2vreau sa slabesc.
- 3dieta daneza - merita?
- 4Trebuie sa slabesc 9 kg.. ce imi recomandati?
- 3slabeste foarte tare
- 2am slabit cu 7 kg ma simt rau
- 3consultatie nutritionist.. vreau sa slabesc
- 43Pastile de slabit - ce recomandati?
- 6Nu mai pot slabi sub 58 kg
- 1Efecte pastile de slabit
- 1Slabit fara efort..
- 4vreau sa slabesc sa fiu sanatoasa
- 3Vreau sa slabesc
Mai multe informații despre: Slabirea Regimuri de slabire vreau sa slabesc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: