vreau sa slabesc dar fara ceaiuri si pastile
buna.am 20 ani, 58kg si 1.61m si sunt plinutza, vreau sa slabesc Ñel putin cu 5kg dar nu pot.?Maninc mereu, toata ziua trebuie sa rugum ceva si nicioadata nu ma satur.Mii frica ca am sa devin obeza.Am incercat sa maninc mai putin dar nu ma pot abtine. Din pacate am probleme de sanatate care numi permit sa fac sport, defapt am probleme cu coloana vertebrala care este in form de litera "S" si medicii imi interzic de a face sport.Va rog ajutatima, spunetimi ca sa fac.Multumesc mult.
4 comentarii
trebuie sa faci un efort sa mananci mai putin sau macar consuma alimente bogate in proteine, fructe si legume ca acum se gasesc, evita dulciurile si fara hamburgher sau cartofi prajiti.si nu manca 2 paini pe zi.
ambitie ambitie si iar ambitie si sigur vei reusi sa da0i cele 5 kg jos.incearca sa te feresti de fainoase paste paine etc.mult succes
Daca tot trebuie "rontsai" ceva, rontsaie niste fructe.Daca nu poti face sport plimbate jumatate de ora/zi macar.
eu am slabit cu aceasta dieta.. o sa o recomand tuturor:))..este prea buna..5 kg in aproape 2 sapt..da se vede bine tare pe mine..si nici nu am lesinat de foame..miscare nu am facut ca sigur slabeam mai mult..depinde de voi acum..
aceasta e dieta ---------*
(*modificat de admin)
aceasta e dieta ---------*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scăderi in greutate şi oboseală
- 1am slabit foarte mult
- 3as vrea sa slabesc 5 kg
- 10voi cum ati reusit sa slabiti?
- 18asa am slabit 30 kg
- 3poftiti la slabit!
- 12Pastila sau capsula de slabit
- 7doresc sfaturi pt diete
- 12Probleme ginecologice?
- 9Healthy cel mai bun produs de slabit
- 0dieta elvetiana